Skóciában már 4 éves kortól megváltoztathatják a gyerekek a nemüket. Mi lesz a következő lépés?
Figyelt kérdés
Én elég fiús kislány voltam, kisautót tologattam, fiú barátaim voltak. Erre ma már azt mondaná egy "szakértő", hogy a valós nemem férfi. Azt gondolom elég nagy károkat okozott volna bennem akkor, ha mondjuk Péternek keresztelnek át a szüleim és azt sem tudom hogy most merre van előre. Mégis nő lettem, és szeretek nő lenni. A barátaim most is inkább férfiak.
Most, hogy már ezt is lehet mi lesz a következő lépés? Ugyanennyi erővel miért ne adnánk meg a jogot arra, hogy a kicsi levágasson magából ezt-azt?
Másrészt miről tud még dönteni 4 évesen egy gyerek? Pl. arról, hogy kivel él szexuális életet? Mi a határ az LMBTQ-baloldal szerint?
Külföldi forrás:
2021. aug. 24. 13:56
11/15 anonim válasza:
Az #1-essel tudok egyetérteni, szerintem is az lesz a következő lépés, hogy "valaki" majd eldönti a gyerek nemét, szexuális irányultságát, a szülönek pedig kötelező lesz anyagilag is támogatnia ezt, különben elveszik tőle a felügyeleti jogot és mehet átnevelő táborba.
12/15 anonim válasza:
A magyarokat ilyen veszély nem fenyegeti. Orbán mindig délibábokkal harcol. Migránsozik, majd pénzért beenged 56 ezret.
13/15 anonim válasza:
12: hol itt az összefüggés, és melyik része a "válaszodnak" a válasz?
14/15 anonim válasza:
Nem átműtik! a 9es jól foglalta össze.
15/15 anonim válasza:
Amikor ilyen ótvar cikkekkel hozakodtok elő, akkor mindig azon kezdek el gondolkodni, hogy milyen tényleges probléma van most, amiről el szeretné a kormány terelni a figyelmet. És ilyenkor agyalok, hogy biztos valami nagy baj van a gazdasággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!