Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Skóciában már 4 éves kortól...

Skóciában már 4 éves kortól megváltoztathatják a gyerekek a nemüket. Mi lesz a következő lépés?

Figyelt kérdés

Én elég fiús kislány voltam, kisautót tologattam, fiú barátaim voltak. Erre ma már azt mondaná egy "szakértő", hogy a valós nemem férfi. Azt gondolom elég nagy károkat okozott volna bennem akkor, ha mondjuk Péternek keresztelnek át a szüleim és azt sem tudom hogy most merre van előre. Mégis nő lettem, és szeretek nő lenni. A barátaim most is inkább férfiak.

Most, hogy már ezt is lehet mi lesz a következő lépés? Ugyanennyi erővel miért ne adnánk meg a jogot arra, hogy a kicsi levágasson magából ezt-azt?

Másrészt miről tud még dönteni 4 évesen egy gyerek? Pl. arról, hogy kivel él szexuális életet? Mi a határ az LMBTQ-baloldal szerint?

Külföldi forrás:

[link]

2021. aug. 24. 13:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Majd egy LMBTQ bizottság dönti el, mi a gyerek neme, se a szülő, se a gyerek nem szólhat bele.
2021. aug. 24. 13:58
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
4 éves korban nagyjából annyi jelentősége van, mivel pisil.
2021. aug. 24. 14:11
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem azt mondaná, hogy férfi, hanem azt, hogy metroszexuális. Tehát az LMBTQ+ közösséghely tartozol, akit a konzervatív jobberek nyilván szanaszéjjel szívattak az oviban meg az isiben (a fiús lányok és a lányos fiúk mindig ki vannak gúnyolva az ilyenek által). Lehet, hogy nem a baloldallal szemben kellene gyűlölködnöd (ráadásul ez a téma még a baloldalon is marginális, és folyton-folyvást a jobberek tépik a szájukat a témáról, nem a baloldaliak).
2021. aug. 24. 14:11
 4/15 A kérdező kommentje:
2 - akkor minek hoznak rá törvényt?
2021. aug. 24. 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Tok mindegy, a vegen ugy is csak 1 maradhat! :)))

[link]

2021. aug. 24. 14:23
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Melyik 4 eves akatja megvaltoztatni a nemet? Csak mert a cikkben ez all... Mar szuloi beleegyezes nelkul is nemet valtoztathat.

Nem erzitek mennyire nonszensz hulyesegeket beszeltek.

2021. aug. 24. 14:26
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
4 eves meg sarkany akar lenni, vagy varazslo :)))
2021. aug. 24. 14:28
 8/15 A kérdező kommentje:

6: akkor miért is kell rá törvényt hozni? Válaszold már meg kérlek.

7: miért ne?

https://www.youtube.com/watch?v=_d_nycoiLwo&t=30s

2021. aug. 24. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Ez cikk csak arról szól, hogyha pl egy kislány azt szeretné, és direkt jelzi, hogy fiú névvel vagy személyes névmással illessék, akkor úgy fogják szólítani. Ha akarja, használhatja a fiú mosdót, satöbbi. Semmi kárt nem tesznek a gyereknek, bármikor meggondolhatja magát.
2021. aug. 24. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

Nyilvan retardalt extremitas, de valodi kart nem okoz, ellenben a homofobia es gyulolkodes, kirekesztes. Ertem en h nyugaton sokan megbolondultak, meg marketing raepult az LMBTQra, de itthon jelenleg a melegek nem egyenjoguak az pedig egy egesszeges modern tarsadalomban oriasi hiba.

Meg kell huzni a hatart de tudni kell hol kell meghuzni. Amugy annyira nevetseges h egy orszagban ahol 110 netto a minimalber az a legnagyobb politikai tema h kulfoldon egy ezred szazaleknak mi a problemaja.

A fidesz bune,, h ostobasagban tartja a mediajan keresztul a lakossag jelentos szazalekat.

2021. aug. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!