Angliában tényleg pórázon vezetik a gyerekeket?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 23:16
1/26 anonim válasza:
Az óvodások ha sétálnak, egy zsinórba kapaszkodnak. De régen nálunk is így volt.
2/26 anonim válasza:
Láttam itthon is ilyen pórázos hátizsákot, nagyon jó ötlet. A gyerek mozoghat, de meg lehet gátolni, hogy véletlenül kifusson az útra vagy bármi hasonló veszélyes történjen vele.
3/26 anonim válasza:
Igen, nem tudom miért olyan hihetetlen ez mikor egy kifejezetten jó dolog.
4/26 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok amik hihetetlenek a magyar szem számára. Ilyen a kutyaevés is annak ellenére, hogy ugyanolyan állat, mint a sertés.
2020. okt. 25. 23:30
5/26 anonim válasza:
1
Mikor régen? Mert hogy kb 1960-1990-ig nem, az biztos.
6/26 anonim válasza:
Nem normális dolog. A gyerek nem egy kutya, hogy pórázon vezessük.
7/26 anonim válasza:
Jobb ha kiszalad egy kocsi elé és elüti? Akkor már de jó lett volna az a póráz.
8/26 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de mi lesz a következő lépés? villanypásztor az ablakba, mert még mindig jobb, mintha kiesik az ablakon?
2020. okt. 25. 23:45
9/26 anonim válasza:
10/26 anonim válasza:
Neked lehet, engem inkább szóljanak meg, minthogy hagyjam a gyerekemet elfutni egy tömegbe vagy az utcán esetleg kifusson az úttestre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!