Angliában tényleg pórázon vezetik a gyerekeket?
"villanypásztor az ablakba, mert még mindig jobb, mintha kiesik az ablakon?"
Azért egy ablakot nem nyit csak úgy ki. Amúgy érdekes módon a francia erkélyen is van korlát, akkor is, ha nincsen kisgyereke valakinek.
A túlféltés nem egészséges a gyerep pszichájének.
Inkább a kockázat, de plussz odafigyeléssel, mint hogy egy zsinóron vezessem a gyerekem.
Definiálnád a féltést és túlféltést közti különbséget, hol a határ, mikortól tudom, hogy csak féltem, nem pedig túlféltem?
9
Az lehet akkor. Szóval Angliában az óvodásoknak rákosi rendszer + 56 utáni 4 éves rendszer van.
És tényleg, van, akit elvisznek náluk MOST a rendőrök, ha valami furát ír on
-line.
#11 "Azért egy ablakot nem nyit csak úgy ki. "
Ó dehogynem!
Gyereke válogatja! Amikor barátunkhoz mentünk vendégségbe, ahol a mienkkel majdnem azonos korú volt az ő gyerekük, akkor nem értették miért járjuk rögtön körbe a lakásukat. Mert az ő gyerekük soha nem volt olyan aktív, mint a mienk. Nekünk figyelni kellett hogy minden ablak ne csak zárva legyen, de legyen rajta biztonsági zár is mert bizony felmászott és kinyitotta, hogy a vezetékek ne maradjanak elérhető szabadon, mert akkor bele lehet harapni stb. stb. Felnőtt azóta nagyobb gond nélkül, de kicsinek nagyon kellett rá figyelni.
Ezt a póráz dolgot is az nem érti akinek vagy nincs is gyereke vagy nagyon nyugodt féle volt. Én speciel nagyon örültem volna egy ilyennek amikor 3 kicsivel kellett tömegközlekedni és mindnek úgy fogni a kezét, hogy ne rohanhasson az ellenkező irányba csak mert meglátott valami érdekeset. És senki ne higgye, hogy rossz gyerekeim lennének, mindhárom csodás emberke - csak nagyon okosak, kíváncsiak és érdeklődőek voltak mindig is.
Jogos, hirtelen bele sem gondoltam a felmászásba.
Amúgy engem felnőttként is majdnem elütöttek úgy, hogy szabályosan közlekedtem, nemhogy kisgyerekként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!