Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Na, még jól bírjátok gyerekek?

Na, még jól bírjátok gyerekek?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 31. 04:21
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Én lefingom, engem nem korlátoznak semmiben, egyedül a retek Euba belépéskor kell teszteltetnem oszt cső.
2021. jan. 31. 06:00
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Persze,pont úgy mintha influenzaszezon lenne.csak azt az átkozott maszkot kell hordani ami az égvilágon semmitől nem véd.
2021. jan. 31. 06:19
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Semmid sem lesz és boldog leszel.

Fenntartható zöld nyitás lesz

2021. jan. 31. 06:27
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Én jól, mert járhatok kocsmába.
2021. jan. 31. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
67%

Gyerekek ezt az influenza kártyát előhúzzák majd minden évben.

Hosszútávú céljaival már vannak okfejtések mire jó ez a magánszektor totális tönkretételén kívül, meg a multik hatalmát felerősítik, azon kívül is.

Ha tovább gondolom ez a NAGY ÚJRAINDÍTÁS, amiben le is írják hogy egy új világot akarnak teremteni, ennek a nyitánya volt, valamiféle diktatórikusabb egészségügyi rendszeren való rettegést és koordinálást látok én is valószínűleg a legbiztosabbnak ami ennek a felnagyított koronás influenzás járványnak a maradéka lesz.

Mindezt az idősek védelme érdekében csomagolják, hogy minél több embert megérintsen ez a mese.

2021. jan. 31. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!