1/5 anonim válasza:
Én lefingom, engem nem korlátoznak semmiben, egyedül a retek Euba belépéskor kell teszteltetnem oszt cső.
2/5 anonim válasza:
Persze,pont úgy mintha influenzaszezon lenne.csak azt az átkozott maszkot kell hordani ami az égvilágon semmitől nem véd.
3/5 anonim válasza:
Semmid sem lesz és boldog leszel.
Fenntartható zöld nyitás lesz
5/5 anonim válasza:
Gyerekek ezt az influenza kártyát előhúzzák majd minden évben.
Hosszútávú céljaival már vannak okfejtések mire jó ez a magánszektor totális tönkretételén kívül, meg a multik hatalmát felerősítik, azon kívül is.
Ha tovább gondolom ez a NAGY ÚJRAINDÍTÁS, amiben le is írják hogy egy új világot akarnak teremteni, ennek a nyitánya volt, valamiféle diktatórikusabb egészségügyi rendszeren való rettegést és koordinálást látok én is valószínűleg a legbiztosabbnak ami ennek a felnagyított koronás influenzás járványnak a maradéka lesz.
Mindezt az idősek védelme érdekében csomagolják, hogy minél több embert megérintsen ez a mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!