Ti se bírjátok, azokat a gyerekeket, akik jópofiznak a tanárnak? Amolyan tanárkedvenc.
De nem ám! Èn mindig is utáltam azokat az embereket akik seggnyalással akartak előrèbb jutni az èletben. Így diákkènt se bírtam azon diákokat akik a tanárnak való nyalízással akartak jobb jegyet szerezni.
Általánosban volt egy osztálytársam aki látványosan ,mindenki szeme láttára nyalt minden tanárnak, az osztály 90% utálta ès elítèlte emiatt..
Én 9. 10.-ben voltam a kémiatanár kedvenc diákja, de kicsit sem azért mert jó lettem volna a tárgyból, vagy mert egyáltalán érdekelt volna. És ő ezt tudta is. Azért lettem a én kedvence mertem neki visszaszólogatni, mivel mindenkinek beszólt (persze ezt nem rossz értelemben mondom, hanem csak úgy hogy oltogatta a diákokat, és általában mindig azon a személyen röhögtünk akit kinézett magának). Sőt egyszer elkezdtünk mi ketten "verekedni", és az egész osztály szakadt rajtunk, és még két év elteltével is felemlegetik, szóval engem nem utáltak érte. Persze nehogy félreértsetek mindig tisztelettel voltam a tanárok iránt, azok iránt is akiket rühelltem.
Így végezetül, én soha semmit nem vártam a kémiatanártól, de ő mindig kitüntetett a figyelmével mind az órákon, mind a folyosón. És mivel nekünk 10. végév véget ért a kémia mint óra, ezért törekedtem a kettesre, ami számolásaim alapján meg is volt. Azonban az év utolsó napjainak egyikén odajött hozzám, és elmondta, hogy a digitális napló szerint megbuknék, de mivel az egész éves munkám 2 egész fölött van, ezért jóindulatból beír egy 2-est.
Soha, de soha nem voltam nyalizós egyik tanár felé sem, de azért ez nagyon jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!