A Youtube-on miért jópofiznak sokan?
Egy ideig aranyos meg minden, de amikor minden videósnál azt látom, hogy másodpercenként ugrál a kép (vágások), meg direkt elkalandoznak, a normál szövegbe belemondják, hogy "na, ezt megint rosszul mondtam" és hasonlók, meg egy pillanatra odaírnak valamit (vissza kell tekerni és megállítani, hogy elolvasd, persze olyan szöveget raknak oda, pl. "itt bemászott egy légy, itt csuklottam" stb.), roppant zavaró. És ami nagyobb baj, hogy nem csak a tinik csinálják ezt, tőlük nem várnék sokat, de 20-30 éves, "komoly" videós emberek is. Nem értem, miért kell minden másodpercben mondani valami "jópofát", viccelődni, röhögni, félnek, hogy elmegy a néző ezek hiányában? Nagyon fárasztó ez egy idő után.
Titeket nem zavar ez a jelenség?
Van bőven normális videós is, csak azt nem a 10ezer feletti feliratkozósoknál kell keresni.
Ezeknek a célközönségük a gyerekek és az agyhalottak. Normális, értelmes humorú, tartalmú videókkal nem lehet összeszedni sok feliratkozót.
Minél nagyobb a közönség, annál butább.
Minél butább a közönség, annál primitívebb a tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!