Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Gárdába ti belépnétek?

Gárdába ti belépnétek?

Figyelt kérdés

Na gyorsan elmesélem történetem pár sorbol....

Tudjátok most vok 17 éves fiu és cigányok tették tönkre az életem és teszik is tönkre még mindig..

Általános iskolába 8 éven átt bántotak ...

Megaláztak A tanárok nem csináltak semmit...

hagyták,, akkor 2 éve tovább tanulok és megint bántanak ,,Teli vagyok betegségekel...

Depreszios lettem Skizofrén.. És idegösszaropanásom van .. ez az internet alapján Azonositotam ,, ithon nem foglalkoznak velem ,, Én néha öngyilkos akkarok lenni vágdosom a kezem,, mert neem birok ugy iskolába menni hogy minden nap bántanak...

És 3 nap mulva iskola ,,, Be Akkarok Lépni a magyar gárdába ,,,Enyi szenvedés utána Persze hogy utálom a cigányokat,,, nem vagyok rasszita tapasztalabol beszélek,, Nekik mindent lehet,, ugybár ,, szent cigány gyerekekkk...Hátha a magyar gárda csinál itt egy felvonulást ??? vagy aki tudna segiteni,,,

Elég Durván irok és ijeszöten ,,, de ha Még tovább fajul a helyzett és végleg nem birom tovább én leszek Hítler... kicsit elmegetegűl hangzik...

Na válaszokat kérek....

Hítler utodja leszek .. és nem lesz kegyelem nem érdekel ha életem végéig börtönbe űlök ....

2010. aug. 30. 01:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Nah szóval.

Azzal semmi nem fog megoldódni, hogy elkezdesz gyilkolászni, sőt.

Ha tényleg ilyen kaki helyzetben vagy akkor először menj el a körzeti orvoshoz és vizsgáltasd ki magad!

Gondolom van leleted a sérülésedről. Menj el a rendőrségre és tegyél feljelentést!

Keress olyan közhasznú szervezetet aki hajlandó foglalkozni az ügyeddel! Az is jó ha csak e-mail útján kérsz tőlük jogi segítséget, hogy megtudd mik a lehetőségeid.

Itt van egy pl.:

[link]

Itt még nzelődhetsz:

[link]

Beírod Google-be, hogy jogsegély, és kedvedre válogathatsz.

2010. aug. 31. 14:45
 32/47 A kérdező kommentje:
Kösszönöm.. a normális választ,, De hisz én nem fenyegetözök,, .. és a tényeket mondom hogy mit vagyok képes tenni,,,
2010. aug. 31. 20:26
 33/47 bumbi02 ***** válasza:

Bumbi Ki legyen az elsö áldozatom??,

Te se tennél semmit a helyemben,,

Akkor gyere be az iskolába lássuk hogy állod a sarat vellűk szemben ,, De ha hívják a csapatukat akkor majd meglátjuk menyire vagy merész....egyet elversz jönnek 100-an ,, Hívják a bátyukat....ez azt amazt...

én tudod mit tennék? hogyha ilyen sokszor ellennék verve, lenne nyoma.. mennék rendőrségre feljelentést tenni.. biztos nem lépnék be a gárdába, csak olaj lenne a tüzre..áthelyeztetném magam másik iskolába.. (legkésőbbmire 18 vagyok, onnantól kezdve nem kellsztem szülöi engedély hozzá..) hogyhatényleg olyan rossz a családi helyzeted is mint irtad, gyámhatóságoknál elérhetnéd hogy teszem azt elhelyezzenek nagybácsinál, mamádnál, papádnál stb.. jah, és hogyha nekem kéne keresni a pénzt, és csak épp hogy tudnék vmit iskola mellett keresni biztos nem netre költeném.. annyira nem létszükséglet..

2010. aug. 31. 22:49
 34/47 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor mindenképp menj pszichológushoz minél előbb. A másik, hogy gyilkolászás helyett Neked kell megoldanod a helyzetet, tovább kell lépned. Ne törődj a szemétkedésükkel, lépj tovább. Azzal a lelki problémáid nem oldódnak meg, hogy gárdista leszel.
2010. szept. 1. 08:41
 35/47 A kérdező kommentje:

Inkább felejtsétek el amit mondtam ,, feladóm..

nem létezemm,, sose léteztem...

ugy se szeret senki....

Amugy nekem nincs mamám vagy papám már rég meghaltak.....

2010. szept. 1. 14:20
 36/47 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyire letörni. Értem én, hogy szeretnél belépni a gárdába mert ott talán elfogadnának és tartoznál valahova, de nem hinném, hogy egy ehhez be kell lépni egy szélsőjobboldali szervezetbe.

Igazából valamit sportolnod kellene, akár valami küzdősportot elkezdeni. Persze az is pénzbe kerül, de gondolom ki lehet rá bulizni némi támogatást.

Az erőszakos gyerekek mindíg csak a leggyengébbet bántják, ha egyszer visszaütsz akkor legközelebb már máshoz fog odamenni.

2010. szept. 1. 23:10
 37/47 A kérdező kommentje:

De Nem vok harcos tipus,, jobban szeretnék barátnöt...

Nekem még nem volt barátnöm sose ,, de ugy szeretném ha lenne,De majd meglásuk mit hozz a jövö,Agusztus elött egy nappal ekkezdtem kondi terembe járni....

Már 4 napja járok...

2010. szept. 2. 14:33
 38/47 bumbi02 ***** válasza:
10%
direkt irsz hülyeségeket? egyre inkább erösitesz abban a hitemben h kamu az egész kérdésed...
2010. szept. 2. 16:17
 39/47 anonim ***** válasza:
amúgy merre felé laksz?
2010. szept. 2. 16:53
 40/47 A kérdező kommentje:

Jász nagykun szolnok megye.....

Nem kamu szívesen megadok Privátba minden adatott...

2010. szept. 3. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!