Aki 18 év alatt lép be a Magyar Gárdába, kap egyenruhát?
Figyelt kérdés
én úgy tudom, hogy ulyanolyan jogokkal rendelkezik, mint egy felnőtt gárdista, de csak 18 éves kort betöltötten rakhatja le az esküt a Szent Koronára.2010. ápr. 16. 23:34
1/16 anonim válasza:
kapsz egyenruhát :)
és kadét leszel
akik még nem tesznek esküt ha jól tudom
sok sikert:)
3/16 anonim válasza:
és mi a túrót csináltok ti gárdisták az adófizetők pénzén?
Csak nem talán modern úttörő tábor?
4/16 anonim válasza:
El vagy tévedve. Azt neked kell megvenned. Egy Gárdista sem kapta a ruhát, hanem maga vette meg.
5/16 anonim válasza:
ma 00:27
Te buta!!
A Jobbik és a Magyar Gárda CIVIL szervezet!!
Azaz Nincs "adófizetők pénze"
Egyszázalékos felajánlásokból tartják fent magukat, és önerőből!!
Nem úgy mint a többi párt...
6/16 anonim válasza:
A Vonát nem látod A8 as audival meg Tuareggel kocsikázni amikor a nép nyomorog..
7/16 anonim válasza:
"A Vonát nem látod A8 as audival meg Tuareggel kocsikázni amikor a nép nyomorog.."
hát nem
sőt gyurcsányéknak már egy agyonpáncélozott T72 es se elég lassan :DD
és nincs luxusvillája a rózsadomb lakóparkban
8/16 anonim válasza:
Persze azt tegyük hozzá MÉG nincs.
9/16 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat :)
a hülyeségeken meg jót nevettem:D:D (modern úttörőtábor...:D)
2010. ápr. 17. 09:32
10/16 bumbi02 válasza:
már nem azé de 18 év alatt mi a szent sz*rt keres vki is a magyar gárdában?? hogyha ennyire szeret katonásdit jáccani, meg menetelni akkor egyelöre mégjáccon játék katonákkal, vagy jáccon a Medal of honorral... a magyar gárda egy olyan szervezet ahova olyanok lépnek be akik katonák lennének, csak nem mernek komolyabban is belépni a katonasághoz mer az jobban elkötelezett dolog... vizont itt is masirozhatnak, lehet egyenruhájuk és ugy érzik hogy tartoznak vhova... értelme nincs sok de hát mindig is voltak céltalan emberek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!