Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki 18 év alatt lép be a...

Aki 18 év alatt lép be a Magyar Gárdába, kap egyenruhát?

Figyelt kérdés
én úgy tudom, hogy ulyanolyan jogokkal rendelkezik, mint egy felnőtt gárdista, de csak 18 éves kort betöltötten rakhatja le az esküt a Szent Koronára.
2010. ápr. 16. 23:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"El vagy tévedve. Azt neked kell megvenned. Egy Gárdista sem kapta a ruhát, hanem maga vette meg."

bemegyek a gárdashop-ba és leakasztom az oroszlános mellényt vagy mi?:D

bakancsom meg gyakorlóm van.

2010. ápr. 17. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A gárdistáknak tényleg maguknak kell megvenni az egyenruhát. Nyilván nem a tescoban, hanem a szervezeten belül, de ki kell nekik fizetni.

Szerintem nagy tévedés, ha valaki azt hiszi, hogy a gárdába csak olyanok lépnek be, akik katonák szeretnének lenni, csak félnek elkötelezni magukat. Teljesen más a kettő.

2010. ápr. 17. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 10:06

A Gárdán belül készítik el. Árat nem tudok mondani, de mintha valaki egyszer azt mondta volna, hogy az egész "felszerelés" több mint 10000FT.

2010. ápr. 17. 11:03
 14/16 bumbi02 ***** válasza:
0%

zerintem nagy tévedés, ha valaki azt hiszi, hogy a gárdába csak olyanok lépnek be, akik katonák szeretnének lenni, csak félnek elkötelezni magukat. Teljesen más a kettő.

miér lenne más?

azzal szoktak védekezni a gárdisták hogy segédkeznek áradásnál zsákot pakolni meg hasonlók.. rendben ez szép dolog, de ehhez minek kell provokáló egyenruha? minek kell ehhez menetelni? minek kell ehhez politikai hovatartozást hangsulyozni?

azért mert h ha ezek nem lennének akkor nem lépnének be ennyien mert ki akar csak ugy zsákot pakolni? jaah magyar gárdás egyenruhába má simán pakolok akkor hazafi leszek...

2010. ápr. 17. 11:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne is kapjon a Gárda állami támogatást ... söt büntetni kéne mert már bevan tiltva
2010. ápr. 19. 14:19
 16/16 A kérdező kommentje:

be van tiltva? hol? te milyen csatornát nézel? :D

a Magyar Gárdát tiltották be, közvetlen azután megalapult az Új Magyar Gárda Mozgalom, amit még senki nem tiltott be, jegyzem, nem sok értelme lenne

2010. ápr. 20. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!