Gárdába ti belépnétek?
Na gyorsan elmesélem történetem pár sorbol....
Tudjátok most vok 17 éves fiu és cigányok tették tönkre az életem és teszik is tönkre még mindig..
Általános iskolába 8 éven átt bántotak ...
Megaláztak A tanárok nem csináltak semmit...
hagyták,, akkor 2 éve tovább tanulok és megint bántanak ,,Teli vagyok betegségekel...
Depreszios lettem Skizofrén.. És idegösszaropanásom van .. ez az internet alapján Azonositotam ,, ithon nem foglalkoznak velem ,, Én néha öngyilkos akkarok lenni vágdosom a kezem,, mert neem birok ugy iskolába menni hogy minden nap bántanak...
És 3 nap mulva iskola ,,, Be Akkarok Lépni a magyar gárdába ,,,Enyi szenvedés utána Persze hogy utálom a cigányokat,,, nem vagyok rasszita tapasztalabol beszélek,, Nekik mindent lehet,, ugybár ,, szent cigány gyerekekkk...Hátha a magyar gárda csinál itt egy felvonulást ??? vagy aki tudna segiteni,,,
Elég Durván irok és ijeszöten ,,, de ha Még tovább fajul a helyzett és végleg nem birom tovább én leszek Hítler... kicsit elmegetegűl hangzik...
Na válaszokat kérek....
Hítler utodja leszek .. és nem lesz kegyelem nem érdekel ha életem végéig börtönbe űlök ....
Borzasztó lehet, hogy mit élsz "átt"...
Melegvíz sincs, anyád, apád alkoholista...
De internet van?
Valami nem sántít itt?
Lehet hogy nem otthonról netezik, arra nem gondoltál?
Manapság van már internetkávézó, meg a könyvtárakban van ingyen net.
A Saját Pénzemböl fízetem,,
Általában Én Nyírom le az öregeknél a fűvet...
De ha valaki nem hisszi el akkor nyugodtan ,,, megmutatom az isolát...De ugy gyöjetek be mint valami járó kelö ,, és nézzétek miket tesznek vellem,, nevesetek ti is egyet, az internet az egyetlen idötöltésem.. másra nem is költök....Télen fát vágok, de ha van segédmunka abban is segítek....Ilyen kisebb munkábol tartotam fent a számlát...
Neken Novicomos nettem van,,,havi 3500.. és én havonta 4-5 E szerzek,, a maradékot Ételre költöm....
Már megint hibásan irok,ténleg tönkrementem.
ískolát* javítom........Én azt kapok amit veszek magamnak...
vagyis csak akkor van melegvíz ha begyujtok a bojlerba..
Lehet hogy nem otthonról netezik, arra nem gondoltál?
Manapság van már internetkávézó, meg a könyvtárakban van ingyen net.
azt tudom.. de hajnali 1:18kor? xd
Bumbi Ki legyen az elsö áldozatom??,
Te se tennél semmit a helyemben,,
Akkor gyere be az iskolába lássuk hogy állod a sarat vellűk szemben ,, De ha hívják a csapatukat akkor majd meglátjuk menyire vagy merész....egyet elversz jönnek 100-an ,, Hívják a bátyukat....ez azt amazt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!