Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Gárdába ti belépnétek?

Gárdába ti belépnétek?

Figyelt kérdés

Na gyorsan elmesélem történetem pár sorbol....

Tudjátok most vok 17 éves fiu és cigányok tették tönkre az életem és teszik is tönkre még mindig..

Általános iskolába 8 éven átt bántotak ...

Megaláztak A tanárok nem csináltak semmit...

hagyták,, akkor 2 éve tovább tanulok és megint bántanak ,,Teli vagyok betegségekel...

Depreszios lettem Skizofrén.. És idegösszaropanásom van .. ez az internet alapján Azonositotam ,, ithon nem foglalkoznak velem ,, Én néha öngyilkos akkarok lenni vágdosom a kezem,, mert neem birok ugy iskolába menni hogy minden nap bántanak...

És 3 nap mulva iskola ,,, Be Akkarok Lépni a magyar gárdába ,,,Enyi szenvedés utána Persze hogy utálom a cigányokat,,, nem vagyok rasszita tapasztalabol beszélek,, Nekik mindent lehet,, ugybár ,, szent cigány gyerekekkk...Hátha a magyar gárda csinál itt egy felvonulást ??? vagy aki tudna segiteni,,,

Elég Durván irok és ijeszöten ,,, de ha Még tovább fajul a helyzett és végleg nem birom tovább én leszek Hítler... kicsit elmegetegűl hangzik...

Na válaszokat kérek....

Hítler utodja leszek .. és nem lesz kegyelem nem érdekel ha életem végéig börtönbe űlök ....

2010. aug. 30. 01:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
60%

Neked szerintem egy jó pszichiáterre van szükséged és átvészeled ezt az időszakot!

Az meg hogy új Hitler leszek... hát ne haragudj de no comment!

2010. aug. 30. 07:34
 12/47 bumbi02 ***** válasza:
43%

mint előttem is irták.. pszichologus tud ienkor segiteni..

föleg ha még ieneket is irsz h öngyilkos leszel...szerinted másnak nem voltak nehéz napjai a suliban? akármi miatt? mégis hányan tul élték.. h ha meg annyira bántanak nem hiszem el h nem iratkozol át másik suliba..

2010. aug. 30. 10:37
 13/47 A kérdező kommentje:

Hát az én anyám meg apám alkoholista,,, ök nem engedik hogy máshova menyek,,,Te nem tudod mit élek átt,,

Még meleg viz sincs,,,Én sokkal érzékenyebb vok...

2010. aug. 30. 10:49
 14/47 anonim ***** válasza:
Ne is hallgass ezekre, tuti nem volt még összetűzésük cigányokkal, főleg meg nem mindennap. Úgy könnyű beszélni hogy gyenge vagy meg stb... Ne törődj velük :)
2010. aug. 30. 11:18
 15/47 bumbi02 ***** válasza:
12%
hidd el hogyx senki se bántásból irta itt a pszichológust.. teljesen normális dolog h ha az ember elmegy pszichológushoz (nem pszichiáterhez az más)...
2010. aug. 30. 11:31
 16/47 A kérdező kommentje:
De félek,,, Félek a tömegbe,,, Tudjátok én novemberben jártam ,, Linda nevűhöz kb 60km volt, és beleszeretem,, de ott is féltem ,, Utána a cigok felidegesitetek lehuzták a nardágom és belevertem a falba teljes dűböl és eltört az 5 metacarpus csont a kezzembe...
2010. aug. 30. 11:48
 17/47 A kérdező kommentje:

Az 5 .dik metacarpus,, azért vagyok ilyen mert általánosba is mindenki lenézett mert visszahuzodtamm,,,

Cigoknak mindent lehet még a tanárok is öket védik....

2010. aug. 30. 11:50
 18/47 anonim ***** válasza:

KAMUUUUUUUUUUU

Had foglaljam össze:

Nem tudsz magyarul írni, de azért tudod, hogy mi az a metacarpus, és le is tudod írni helyesen. Meleg víz nincs, de internet van.

Ha mégsem az, akkor igen, lépj be a gárdába! Ott végre ki fogsz tudni tűnni a relatíve magas intelligenciáddal, és emelkedett morális értékrendeddel.

2010. aug. 30. 13:06
 19/47 A kérdező kommentje:

Csak azért mert hibásan irok attol méf nem vok hűlye,,

de élöbe szépen irok,,,

csak neten irok igy....

2010. aug. 30. 16:21
 20/47 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem is lépj be!

Ezzel az intelligenciával és morállal a gárdába tökéletes leszel:)

2010. aug. 30. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!