Hol olvasol híreket?
Figyelt kérdés
Melyik híroldal az, ahova mindig visszajársz?2021. aug. 18. 21:22
2/7 anonim válasza:
Napi egyszer mindenképp megnyitom a 444-et és a mandinert, ha picit több időm van, még ránézek az azonnalira és a telexre is, plusz a kontrát követem heti szinten, ott nincs olyan sok írás.
4/7 molnarmarcell21 válasza:
Már sehol, csak szorongani kezdek tőlük.
5/7 anonim válasza:
444, 24.hu, Index, Telex, alfahir.hu, atlaszo.hu, azonnali.hu, Direkt36, HVG, Magyar Narancs, merce.hu, napi.hu, népszava, válaszonline.hu, zsurpubi.hu, propeller.hu, privatbankar.hu, nyugat.hu
Főleg ezeket. Ezek azok, amelyek nem Viktor zsebében vannak.
7/7 Alex Fly válasza:
Én általában a Google vagy a Microsoft hírein szoktam végigfutni, aztán ha valami érdeklődésre számot tartót találok, akkor elolvasom az eredeti cikket is, bármelyik oldalról is származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!