Mi történik akkor, ha köztévét nézel, Magyar Időket olvasol és Kossuth Rádiót hallgatsz?
Figyelt kérdés
Mindezt mondjuk egy hónapig folyamatosan. Ti kipróbálnátok?2019. jan. 19. 18:11
1/25 anonim válasza:
Bizonyos IQ felett nem hat, rajta van a dobozán.
2/25 anonim válasza:
Szerintem én szörnyű kínok között halnék meg mert van agyam ami elkezdene sorvadni. Az említett médiumokat nézni/olvasni/hallgatni kb. minden mondatában olyan mintha egy csepp sósavat meginna az ember. Kevés is maradandó károsodást okoz.
3/25 anonim válasza:
A linkelt mű első két mondatában a válsz:
4/25 anonim válasza:
Na mert ha csak 444-et olvas valaki az sokkal jobb.
5/25 szántóvető válasza:
nagyon meg kellene fizetniük hogy ezt megtegyem.az is bőven sok amikor az m4-en,egy sportműsor közben nyomatják a hazugságaikat.fideszes politikus hazugságát 5mp-ig is nehéz elviselni,nemhogy egy hónapon keresztül.
6/25 anonim válasza:
Kifolyik az agyad az orrodon keresztül. A végén már csak üveges szemmel bámulsz és hallgatsz és amikor elhangzanak a központi vezényszavak, akkor csápolsz hozzá.
7/25 anonim válasza:
Rohadtul megutálod a fideszt, más nem.
8/25 A kérdező kommentje:
A 4-es válaszoló úgy látom már túlesett ezen a "kúrán”.
2019. jan. 19. 19:25
9/25 Valaki Valamikor2 válasza:
Én kipróbáltam azt hogy egy hónapig csak 888-ból tájékozódok. 3 cikk után feladtam (pedig abból kettő sporthír volt)
10/25 anonim válasza:
Ez történik: https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
Személy szerint én nem kockáztatnék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!