Ha tegnap este Soros bérencei tüntettek a Kossuth Téren, akkor én is az vagyok. De nem kaptam még pénzt érte és Soros nem vette még fel velem a kapcsolatot sem. Vagy ez is 3 éven belül történik meg valamikor egyszercsak?
Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 23:44
1/14 A kérdező kommentje:
Magamtól mentem oda, de ha tudom, hogy lehet pénzt is kérni érte :\
2018. dec. 13. 23:45
2/14 anonim válasza:
Ha túlórában tüntettél, akkor az új törvény értelmében Sorosnak 36 hónapja van kifizetni ezt neked.
3/14 anonim válasza:
nevetséges vagy. nem elég hogy elismered soros pénzel még hazudsz is
4/14 anonim válasza:
Pont azok sorosoznak akik az ő pénzén tanultak.
Ez mennyire nevetséges ?
Mondjuk akkor még nem sejtették, hogy kinek a pénzén tanulnak.
Pelikán elvtárs sem sejtette, hogy békaemberekkel fog találkozni.
5/14 anonim válasza:
Fel fog hívni telefonon és kifizeti a pénzed. Majd amikor ő lesz a soros
7/14 anonim válasza:
Velem se. Gondolom ja, 3 éven belül bármikor történhet
8/14 anonim válasza:
Senki sem olvas a sorok között, amikor 'Sorosozik' valójában mit mond kimondatlanul?
9/14 anonim válasza:
Fel kell hivjad a toll free 1 800 SOR-OS$$ szamot , megadod az adataidat, szamlaszamodat es jon a zseton.
Yup.
10/14 Koplárovics Béci válasza:
"Senki sem olvas a sorok között, amikor 'Sorosozik' valójában mit mond kimondatlanul?"
Azt, hogy kimegy tüntetni, de közben minden baromságát elhiszi a fidesznek? Azt se tudja, hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!