Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hal ki az áldozatkészség...

Miért hal ki az áldozatkészség a társadalomban, az emberekben, a szülökben, évszázadokig meghatározó volt az áldozatvállalása az emberek között, mi az amiért ez megszűnőben van??

Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
A legtöbb ember anyagilag, érzelmileg is telhetetlenné vált az elmúlt pár évtizedben, teljesen ki lehet égni ha segítőkész ember vagy...örülhetsz ha összekaparod magad egy-két kihasználás/árulás után.
2021. júl. 28. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Magyarországra mindig is a munkaalapú társadalom volt a jellemző,ők alkották messze a legnagyobb réteget.viszont már vagy 30 éve szivatva vannak,ott rúg beléjük az állam ahol tud.még a rabszolgatörvényt is képes volt bevezetni rájuk.szóval már felnőtt 2 generáció akik azt tapasztalják hogy munkával nem jut az ember semmire így aztán mindenféle összetartás megszűnt és mindenki egyénileg próbál boldogulni,másokon áttaposva.
2021. júl. 28. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert az állam egyre jobban gondoskodik a rászorulókról, így a társadalom tagjai részéről kevésbé van rá szükség.
2021. júl. 28. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Mert elterjedt a fideszes mentalitás, törtető letaposó emberek vannak közöttük nagyszámban a szolidaritás és az elesettek támogatása segítése ismeretlen tevékenység náluk, ennek a legismertebb embere a vezérük. Csak én csakis én, csak az én pártom csakis az én vejem, csak is az én apám kőbányái, csak az én kisvasutam, sorolhatnám hosszan de kevés lenne itt a hely ehhez.
2021. júl. 28. 20:25
 5/7 árokpart ***** válasza:
3-as Szakadok a nevetéstől! Jézusom!
2021. júl. 28. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

A lavina már rég elindult, kb. 2006-ban. Na meg a híres beszólások is hatásosak voltak:

https://www.youtube.com/watch?v=VOA05YnLwzU

2021. júl. 28. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Pedig nagy szükség volna segítségre ma Magyarországon.

Magyarország egy putri ország lett orbán uralkodása alatt, itt csak az orbán veje meg mészáros gazdagodik meg akik nyalják orbán ülepét.

[link]

2021. júl. 29. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!