Lemondás másokért?
És ha lemondok az üdülésemről? Síelésre gondolok most.
Az segít rajta?
Most mégis miben segítene az neki? Csak akkor, ha anyagi gondjai vannak és az üdülésre szánt pénzzel kisegíted, vagy ha mellette kell állni és ezért nem utazol el, hogy lelki támaszt nyújts.
Egyébként mi az a helyzet?
data.hu/get/7511423/sy0.rar
Pass:the-problem!444
Egy centet sem kell fizetned. Elég ha segítesz a barátodnak és rágondolsz.
Csatlakozom a 6.-os válaszolóhoz.
Az tény, hogy az igazságos ember imájának nagy ereje van ha kifejti hatását. Függetlenül, hogy közben éli e az életét.
Magam is volt, hogy imádkoztam valakiért, hogy sikeresen tudjon dönteni, vagy hogy megoldódjanak a problémái, De attól még el utaztam, és ez nem befolyásolta hogy az Isten az imámat meg hallgassa.
Katy Weaver
"Az segítene neki ha érte böjtölnék vagy lemondanék valamiről? Vagy elmondanék érte egy rózsafüzért? "
Igen ezek mind jó dolgok amiket írsz és biztos lehetsz benne hogy Istennek kedves minden ilyen felajánlás ha jó szívvel teszed meg ezeket.
"És ha lemondok az üdülésemről? Síelésre gondolok most."
Ha valami olyasmiről mondasz le amiről valamennyire nehéz lemondanod akkor az értékes, igen.
Még egyéb tippek:
Ha gondolod elmondhatsz érte egy kilencedet, adakozhatsz, vagy ha tudsz valami jó cselekedetet tenni az is nagyon jó és felajánlhatod érte.
Egyébként ez most lehet hogy furán fog hangzani de Isten előtt az egyik legértékesebb áldozat ha Jézus szenvedéseiről elmélkedsz. Ezzel te is sokat nyerhetsz lelkiekben és egy kis elmélkedés is többet ér mint ha évekig böjtölnél.
"Ez tényleg segít vagy csak mese?"
Nem mese. Hogy valami konkrétumot mondjak én a házasságomat köszönhetem Istennek. Egy Szent József kilencedet mondtam el erre a szándékra és Szent József ünnepnapján történt meg az a változás aminek köszönhetően most össze vagyunk házasodva a feleségemmel. (Korábban ez különböző okok miatt teljesen lehetetlennek tűnt.)
Isten gyógyított meg az asztmámból is ami kb. 5 éves korom óta megvolt. És még tudnám sorolni a dolgokat de szerintem ennyi elég. (ha írsz egy üzenetet akkor írok még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!