Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igazam van, hogy én így nem...

Igazam van, hogy én így nem akarok gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Nemtudom, ezt melyik kategóriába tegyem, de mivel politikai a kérdésem lényegében,ezért ide tettem. Szóval próbálom röviden:

Több oka is van, amiért inkább nem akarnék gyereket. Eddig szerettem volna, de már elment tőle a kedvem. Az alábbi indokaim:

-ráakarják erőltetni a gyerekekre a nemválasztást, és azt, hogy legyen nyugodtan homoszexuális, leszbikus, biszex, stb. Valahol gyerekeket operálnak át. Én viszont igazi férfit és/vagy nőt akarnék nevelni.

-Globális felmelegedés, egyre forrób nyarak jönnek

-Egyre nehezítik a tanulási lehetőségeket (pl. Az egyetemre járást)

Egyre nehezebb munkát találni.

-Migránsok

És még sorolhatnám.

Most lehet nyugodtan megkövezni, de ez a véleményem, és az, hogy ki fogunk halni belátható időn belül.

Nem akarok azért egy új életet a világra, hogy azt tönkretegyék.

2021. júl. 22. 10:01
1 2
 11/17 Andizsuzsi ***** válasza:
91%

"Itt az a probléma, hogy a heterókra is rá akarják erőltetni a dolgot."

Abszolút heteroként kérdezem: mit is pontosan?

2021. júl. 22. 10:45
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem igazad van. Ha nem akarsz gyereket hát ne vállalj.

Mondjuk az szerintem hülyeség, hogy homokost nevelnek belőlük, meg nemválasztásra kényszerítik, meg hasonlók. Ez most egy a kormány által elővett téma - mert ha Soros meg találna halni, akkor is kell ellenség - az óvodák épp olyanok mint tavaly, meg 3 éve.

Van két gyerekem, de ilyenekről soha még csak egy büdös szó nem esett se az oviban, se az iskolában. Ez egy mesterségesen kreált téma. Persze akinek köze sincs ezekhez a dolgokhoz és az M1 -ről tájékozódik az elhiszi, hogy gyerekeket műtenek át.

Attól még mocskos világot élünk, mert ilyen az ember, de nem ezért.

2021. júl. 22. 10:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, leírtam a problémámat, és ha te is olvasol híreket, akkor értelmezd légyszives, nincs kedvem leírni újra.
2021. júl. 22. 10:47
 14/17 A kérdező kommentje:
12-esnek írtam.
2021. júl. 22. 10:48
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Igen, a heteróknak kellene elfogadni, hogyha gyerekük lesz, az nem olyan lesz, mint elképzelik. Lehet meleg, lehet transznemű, lehet, hogy utálni fogja a sportot, lehet, hogy nem lesznek művészi hajlamai.

A világ rossz, mert a globális felmelegedés egyre rosszabb lesz.

A világ rossz, mert a fasizmus szépen lassan újra szalonképes ideológia lesz, amely a száz évvel ezelőtti bigott eszméket éleszti fel újra.

Az viszont a legjobb dolog a világon, hogy minden gyerek más, és egyik sem a szülei kicsi másolata. Legalább ennek próbáljunk örülni, ahelyett, hogy "igazi férfit/nőt" nevelünk belőlük.

2021. júl. 22. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
igazad van, ez az orbán rendszer hol ezt, hol azt akarja az emberekre ráerőltetni.
2021. júl. 22. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
#15 A fasizmus mellől a bolsevizmust kihagytad...
2021. júl. 27. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!