Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igazam van, hogy én így nem...

Igazam van, hogy én így nem akarok gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Nemtudom, ezt melyik kategóriába tegyem, de mivel politikai a kérdésem lényegében,ezért ide tettem. Szóval próbálom röviden:

Több oka is van, amiért inkább nem akarnék gyereket. Eddig szerettem volna, de már elment tőle a kedvem. Az alábbi indokaim:

-ráakarják erőltetni a gyerekekre a nemválasztást, és azt, hogy legyen nyugodtan homoszexuális, leszbikus, biszex, stb. Valahol gyerekeket operálnak át. Én viszont igazi férfit és/vagy nőt akarnék nevelni.

-Globális felmelegedés, egyre forrób nyarak jönnek

-Egyre nehezítik a tanulási lehetőségeket (pl. Az egyetemre járást)

Egyre nehezebb munkát találni.

-Migránsok

És még sorolhatnám.

Most lehet nyugodtan megkövezni, de ez a véleményem, és az, hogy ki fogunk halni belátható időn belül.

Nem akarok azért egy új életet a világra, hogy azt tönkretegyék.

2021. júl. 22. 10:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Igazad van.
2021. júl. 22. 10:02
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Már kezdtem volna lelkesen bólogatni, hogy igen a világ egyre rosszabb lesz. Aztán megláttam, hogy egy fél és tévinformációkra alapozott homofób fröcsögéssel indítasz, és azt mondom inkább: Te tényleg ne vállalj gyereket. Ha a melegek és a transzneműeket kihagyjuk a számításból az "én igazi férfit és/vagy nőt akarnék nevelni" akkor is egy gyerek életét tönkretevő hozzáállás.
2021. júl. 22. 10:07
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Anyádnak kellett volna ilyen helyesen gondolkodnia, mint te teszed.
2021. júl. 22. 10:07
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Én is így látom a dolgot. Azért hozzak létre egy új életet, hogy aztán 70-80 éven át csak szenvedjen az egyre inkább elkurvuló világgal? 2000-2006 környékén még simán bevállaltam volna, mert akkor úgy nézett ki, hogy lehet jövője, és jó élete. Most viszont nagyon nem ezt látom.
2021. júl. 22. 10:10
 5/17 A kérdező kommentje:
Itt az a probléma, hogy a heterókra is rá akarják erőltetni a dolgot. Ráadásul egy gyereket könnyű befolyásolni, erkölcstelen dolog, ami megy, és aki ezt nem látja, az vak.
2021. júl. 22. 10:12
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Részben.minden kornak megvoltak a maga kihívásai,ezekh
2021. júl. 22. 10:16
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
szóval alkalmazkodni kellett hozzájuk.a háborúk idején sem volt könnyebb.
2021. júl. 22. 10:18
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
a soros kimaradt, meg a krumpli
2021. júl. 22. 10:22
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

én azért nem akarok gyeret szülni, mert háborús időkben volt ilyen bizonytalanság.

néhány évente 180 fokos fordulatot vesz az orbán kormány véleménye egyes dolgokról.

csak az a biztos, hogy az állami vagyon vagy simán csak kilopják vagy "alapítványi kezelésbe" szervezik ki.

2021. júl. 22. 10:28
 10/17 A kérdező kommentje:
Hogy is mondjam...nem a melegekhez szólt a kérdésem, hanem a heterókhoz.
2021. júl. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!