Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kételkednek az emberek...

Miért kételkednek az emberek abban, hogy az oltás génterápia, ha gyakorlatilag az egyetemi honlapon is úgy hivatkoznak rá?

Figyelt kérdés

Terjednek mindenféle pletykák, és senki sem tudja, hogy minek van valóságalapja. Viszont érdekes, hogy a Pennsylvania Egyetem hivatalos honlapján, ahol Karikó katalin profiljáról és elérhetőségéről írnak, ott van feketén-fehéren, hogy:

Description of Research Expertise

Messenger RNA-based gene therapy.

Magyarul: Kutatási terület: mRNS alapú génterápia

[link]

2021. júl. 20. 16:57
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Ez működik:

[link]

2021. júl. 23. 17:47
 32/44 anonim ***** válasza:

#28-as, bocs, de ezt nekem nincs már erőm folytatni. Te eldöntötted, hogy nincs járvány, én eldöntöttem, hogy van. Szerintem engedjük el egymást...

#30, az a szép ebben a videóban, hogy ez egy tipikusan szövegkörnyezetből kiragadott interjú, amiben ráadásul pontosan arról beszél a csávó, hogy ők felvennék, de TÖRVÉNYILEG nem tehetik meg. A harmadik fázisban nem kaphatták meg, mert nem vehetnek részt ilyen kísérletben, most meg sorrend van, amiben a koruk miatt ők hátrébb vannak.

Ez egy tipikus konteógyártó fosportál, a tököm tele van ilyenekkel. Semmi mást nem csinálnak, csak kiragadnak ilyen szarságokat, és feszkót keltenek.

A múltkor kaptal el fb-on egy fröcsögést, mert a liberális nyugaton újra akarják keresztelni a madarakat, mert a fekete rigó, meg a sárga rigó rasszista. Még be is linkelt a blogger egy angol nyelvű cikket, amiben le volt írva, hogy azokat a madarakat akarták átnevezni, amiket olyan ornitológusokról kapták a nevüket, akik eközben véres kezű rabszolgatartók is voltak, és azt kezdeményezték, hogy inkább a madarak eredeti, őslakos nevét adják a madárnak - kb mint amikor a Lenin utcákat átnevezték a rendszer váltás után. Senki el nem olvasta a cikket, csak ment az anyázás.

Miért kell ez nekünk? Nincs elég bajunk?

2021. júl. 23. 21:35
 33/44 A kérdező kommentje:
Szerinted mi az oka annak, hogy törvényileg nem tehetik meg? Milyen racionális magyarázat van erre? Hiszen épp az eü-ben dolgozók kapták meg világszerte elsőként az oltást, ők pont nem?
2021. júl. 23. 21:52
 34/44 anonim ***** válasza:
60%

Ök nem eü dolgozók, hanem egyszerű kutatók a versenyszféra egy vállalatánál. E tekintetben ez nem különbözik attól, mintha azt mondanánk, hogy "a Picknél senki sincs beoltva".

Említette a csávó, hogy kutatóként tilos alanyként részt venniük kísérletekben. Ez gondolom, arra utalt, hogy a harmadik fázisban felvehették volna, de nem jelentkezhetnek önkéntesnek.

2021. júl. 23. 22:05
 35/44 A kérdező kommentje:
Én értem, de vajon miért? Ha annyira biztonságos, akkor ők miért nem kaphatják meg? :)
2021. júl. 23. 22:07
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vehetnek részt? Mert csak ők tudják az összes adatot, személyes tapasztalatot a készítésről, a körülményekről. Nincs minden leírva vagy felvéve, mert vagy nem lehet vagy annyira titkos. Ha balul üt ki valami, akkor kiesnek és nincs aki pótolja őket, ezzel védik őket és a többieket is, semmi extrát nem kell mögé magyarázni!
2021. júl. 23. 22:32
 37/44 A kérdező kommentje:
Nocsak, ebben az esetben mégsem valószínűbb a covid okozta halál?
2021. júl. 23. 22:35
 38/44 anonim ***** válasza:
60%

Igen: a harmadik fázisban még egyáltalán nem biztos, hogy biztonságos. Pontosan az a lépés az, ahol néhány tízezer önkéntesen megvizsgálják, milyen mellékhatásai lehetnek.

Ilyenkor általánosan tiltott nekik a részvétel bármilyen gyógyszer, vagy vakcina tesztelésében, nem csak a covid vakcinára, hiszen nekik megfigyelni kell a mellékhatásokat. Ha ők szenvedik el, ki figyeli meg, és eszközöl módosítást?

Ez kb annyi, hogy a főmérnök ne lehessen tesztpilóta. Nem nagy titok ez.

Amikorra hozzánk eljutott, addigra ez fázis már sikerrel lefutott, itt viszont kor és krónikus betegségek alapján felállított sorrendben lehetett megkapni az oltást, amiben ők hátul vannak.

2021. júl. 23. 22:42
 39/44 anonim ***** válasza:

"Nocsak, ebben az esetben mégsem valószínűbb a covid okozta halál?"

Még egyszer: ez a szabály nem a cocid vakcinára született, hanem általános tilalom arra, hogy a gyógyszerkutató önkéntesnek jelentkezzen.

2021. júl. 23. 22:44
 40/44 A kérdező kommentje:
A harmadik fázis még nem zajlott le! Pont ezért mondta Szlávik is azt, hogy ez egy emberkísérlet.
2021. júl. 23. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!