Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kételkednek az emberek...

Miért kételkednek az emberek abban, hogy az oltás génterápia, ha gyakorlatilag az egyetemi honlapon is úgy hivatkoznak rá?

Figyelt kérdés

Terjednek mindenféle pletykák, és senki sem tudja, hogy minek van valóságalapja. Viszont érdekes, hogy a Pennsylvania Egyetem hivatalos honlapján, ahol Karikó katalin profiljáról és elérhetőségéről írnak, ott van feketén-fehéren, hogy:

Description of Research Expertise

Messenger RNA-based gene therapy.

Magyarul: Kutatási terület: mRNS alapú génterápia

[link]

2021. júl. 20. 16:57
1 2 3 4 5
 21/44 kretens ***** válasza:
43%
A kötelező gyerekkori oltások gyengitett kórokozókat tartalmazott amiket a szervezet kitapasztalt hogy hogyan kell ellene védekezni.Vajon miért nem hasonló technikát alkalmaznak a covid esetében?Ja mert az jóval drágább lenne?Igaza van azoknak hogy a géntechnológia felhasználásának a sötét oldala nincs propagálva.Jelenleg a beoltottak a kisérleti nyulak.Én is egészségügyben dolgozom és eddig nem oltattam magam.Soha nem gondoltam volna hogy egyszer még kényszeriteni fognak burkolt zsarolással hogy beoltassam magam mert ha nem kereshetek más munkahelyet.Igen ez a helyzet.Pontosan nem tudom mikortól lép hatályba de azt tudom hogy mindazok a sátánfajzatok igen sátánfajzatok mert még egy férget is többre tartok azoknál akik fapofával emberek millióinak az életével játszanak nos nem fogják megúszni a felelősségre vonást.VIKTOR neked sem lesz időd elmenekülni a népharag elől ha az oltások sötét oldala berobban.
2021. júl. 21. 17:50
 22/44 anonim ***** válasza:
71%

"Vajon miért nem hasonló technikát alkalmaznak a covid esetében?"

Alkalmaznak, Sinopharm a neve az itthon elérhetőnek. Csak éppen gyengébb a hatásfoka, és nagyobb a kockázata.

"Én is egészségügyben dolgozom és eddig nem oltattam magam."

És kérdeztél már meg mondjuk orvosokat, gyógyszerészeket a témában? Én igen, nem értettek veled egyet.

2021. júl. 21. 20:01
 23/44 anonim ***** válasza:
36%
Szputnyik is ezen alapul es lass csodát, a Semmelweis egyetem tesztjen egyedul ez volt 100%os,megha kicsi is volt a minta
2021. júl. 22. 05:36
 24/44 anonim ***** válasza:
82%
A szputnyik más, ott egy ártalmatlan vírusba ültetnek egy darabkát a koronavírusból, és azt fecskeneldezik be.
2021. júl. 22. 07:26
 25/44 anonim ***** válasza:
60%
Igazad van, bocsi.
2021. júl. 22. 07:33
 26/44 anonim ***** válasza:
73%

,,Akik elkapták, nem ezt szokták mesélni, de gondolom, húgyagyúak ők is. "

Kik a 70 évesek? Én akikről tudok azok max 3 nap lázzal kiheverték és ha tetszik ha nem ez a többség.

,,Igen. Opcionálisan"

Jaj persze eddig is opcionális volt csak éppen korlátoznak ha nem teszed.

,,Ez hol jelenti azt, hogy néhány havonta új oltás kell? "

Jaj persze az hogy a Pfizer szerint 6-12 havonta újra kell oltatni az nem jelent semmit ugye? Amúgy meg mi az hogy jövőre? Ezt honnan szeded?

,, Ráadásul ez sem egy nagy újdonság, a kullancs okozta agyvelőgyulladás elleni oltás is háromlövetű."

Nézd már meg hogy milyen az agyvelőgyulladásért felelős vírus mutációs rátája meg milyen a covidé! Influenza ellen elég 3 oltás???? Dehogy elég. Márpedig ennél jobb analógia nincs a covidra. De az a baj hogy te 4. 5. 15. oltásnak is örülni fogsz.

2021. júl. 22. 10:40
 27/44 anonim ***** válasza:
65%

"Én akikről tudok azok max 3 nap lázzal kiheverték"

Én meg tudok egy csomó ellenpéldát, akik szívritmusfigyelőt hordanak, hónapokat voltak táppénzen, nem tudnak pihenő nélkül felmenni a lépcsőn. Nem hetven évesek.

"ha tetszik ha nem ez a többség"

Így van, csak éppen ennyi is pont elég a bajhoz. A spanyolnátha csak egy szaros influenza törzs, a mortalitása a covidé alatt maradt holott az akkori ellátás is gyengébb volt. Még csak nem is annyira fertőző, mint a covid. Ennek ellenére elég emlékezetes világjárványt produkált.

"Pfizer szerint 6-12 havonta újra kell oltatni az nem jelent semmit ugye?"

De jelent, csak éppen nem teljesen ugyanazt, amit te mondtál. Nekem egyrészt ez nem a pár havonta, hanem inkább évente. Másrészt ez még vizsgált dolog. Harmadrészt pedig nem értem, mit nem értesz rajta, vakcináció során természetes dolog.

"Amúgy meg mi az hogy jövőre? Ezt honnan szeded?"

6-12 hónap = valószínűleg jövőre.

"Influenza ellen elég 3 oltás???? Dehogy elég."

Itt keveredik két dolog. Az influenza oltás 1 lövetű, de ahogy mondtad is, olyan gyorsan mutálódik, hogy évente másikat kell csinálni. Ez egy lehetőség a covid esetén is, mivel bár lassabban mutálódik, gyorsabban terjed. A másik dolog, hogy úgy látják, hogy hamar múlik az immunitás, ezért valószínűleg kelleni fog egy harmadik oltás is, hogy a védettség megmaradjon. Ez nem új, hanem a régi, csak ismétlés. Szóval az influenza ellen elég egy oltás, de évente. A covid ellen valószínűleg három kell majd, és lehet, hogy évente egy ismétlő - reméljük nem.

De arról senki nem beszélt, hogy néhány havonta új oltás kell.

"De az a baj hogy te 4. 5. 15. oltásnak is örülni fogsz."

Ez megint ugyanaz a hülyeség: mi a tökömért örülnék én neki? Az elsőt is utáltam felvenni, de a járványok megállításának időtlen idők óta két módja létezik: karantén, vagy oltás. Mindkettő szar, én úgy döntöttem a másodikat választom. Te meg nem akarod egyiket sem választani, és hisztizel, amikor rád kényszerítik, hogy válassz.

2021. júl. 22. 12:05
 28/44 anonim ***** válasza:
36%

,,Ennek ellenére elég emlékezetes világjárványt produkált."

A spanyol nátha azért tarolt mert egy világháború után volt az emberiség. Mindenki le volt amortizálódva. És még ez a hasonlat is óriási túlzás. Most jöhetsz az elenyésző számú ellenpéldával de marhára nem indokol ekkora parát a covid.

,,Nekem egyrészt ez nem a pár havonta, hanem inkább évente."

Kit érdekel? Teljesen mindegy nem ez a lényeg, hanem az hogy mostantól folyamatosan oltogatni akarnak.

,,6-12 hónap = valószínűleg jövőre."

A második oltástól számítva biztos nem.

,,A covid ellen valószínűleg három kell majd, és lehet, hogy évente egy ismétlő - reméljük nem."

De biztos lehetsz benne, abban van a jó pénz.

,,Az elsőt is utáltam felvenni, de a járványok megállításának időtlen idők óta két módja létezik: karantén, vagy oltás."

Semmilyen járvány nem volt ez itt a probléma. Ennyi erővel folyton járvány van. Ha a 10%ra lehet veszélyes valami akkor nem a 90%ot kell cseszegetni! Akármilyen csúnyán hangzik, de nyugdíjasok miatt nem szokás oltatni az egész lakosságot. Olyan betegségek miatt szoktak oltatni ami például a gyerekekre is veszélyes lehet, itt meg tökéletesen körül lehet határolni a kockázati csoportot.

,,Te meg nem akarod egyiket sem választani, és hisztizel, amikor rád kényszerítik, hogy válassz"

Nem hát ugyan miért akarnám? Szóval válasszak hogy anyagilag tönkremegyek vagy beadatok magamnak egy kísérleti löttyöt azért hogy akinek selejtes az immunrendszere...jaj majdnem azt mondtam hogy megvédjem de mégcsak ez sem igaz, mert meg se védem vele max magamat. Magyarán oltassam be magam mert csak? Ha a lakosság 100%a be lenne oltva akkor se lenne értelme ennek, így meg pláne nincs. A legnagyobb ostobaság azt hinni hogy majd ezt a vakcinácik oldják meg mikor teljesen nyilvánvaló hogy ez nem a rubeola. Most hiába mondod te fogsz az első sorban tapsolni a 5. 6. oltasért is és csillogó szemekkel fogod nézni a szakembereket ahogy ismét megmondják hogy már csak ennyi kell. Nem tűnik fel neked hogy az elejétől fogva hazudoznak meg hitegetnek? Csak még két hét, nem lesznek mutációk, elég lesz egy vakcina, 60% a nyájimmunitás, aztán 70 aztán 80 aztán majd a 100 se lesz elég. Nyilván én hisztizek mert van pofám nem félni, nem pedig az aki a saját paranoiájából oltatna mindenkit egy olyan vírus ellen ami az emberek nagyrészén úgy megy át hogy még csak észre se veszik. Miért is az oltatlanok csesztetik és nem a veszélyeztetetteket? Ők töltik meg a kórházakat(mondjuk ez se igaz) beoltva is nem a 20-30 éves oltatlanok!

2021. júl. 23. 10:58
 29/44 Papucs112 ***** válasza:
38%
28as, a világ igazságtalan. Pontosan az ilyen emberek miatt terjed ez az egész, mert 2 szék között a földre akarnak ülni. Jó neked hogy jó az immunrendszered, de nem egyedül élsz a bolygón. Ezt kéne megértenie az embereknek, hogy nem körülöttük forog a világ, ha 2 opció van akkor 2 opció van. Csinálj egy harmadikat ha ennyire megy a hőbörgés.
2021. júl. 23. 17:45
 30/44 A kérdező kommentje:

Szerintetek rendben van, hogy a Pfizer dolgozóinak tilos felvenni az oltást, amit ők készítettek el?

Itt a videó: [link]

2021. júl. 23. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!