Az Anonymus Hungary hamarosan leleplez egy kettős ügynök politikust.szerinted ki lesz az?
2021. júl. 18. 18:42
21/29 anonim válasza:
Holnap kiderül. Ha feldob valaki az anonymus akkor azon fogunk röhögni, ha fideszes médiahack akkor azon ahogy büntibül az anonymus szarráhekkeli a kormányt :D :D :D
22/29 anonim válasza:
20: ráadásul, ha ilyen bénán próbálják leplezni, mintha nem ők csinálnák, akkor lehet sejteni, hogy az információ nem tisztességes úton jutott el hozzájuk, esetleg bűnözőktől
23/29 anonim válasza:
Azon röhögnék csak, ha ez a névtelennek egy fideszesről vannak lejárató cikkei, de huszárvágásból a jobboldali sajtóba szellőztette meg a lejáratást, úgy tálalva mintha az több pártot is érintene. Ha holnap elküldene a jobboldali sajtónak, amiben leleplez egy nagyon befolyásos Fideszes politikust, a fidesz sajtó mit csinálta? Ha eltussolják, akkor mindenki tudni fogja, hogy valamit nagyon elakarnak rejteni a nyilvánosság előtt, ha nyilvánosságra hozzák az infókat, akkor a Fideszt járatják még jobban le. Ha én vezetném a Fideszes sajtót, eszembe sem jutna kitenni egy ilyen videót a platformjaimra, ha nem tudom, hogy kiről van szó.
25/29 anonim válasza:
Az a 100% ember végre elmondhatná hol van az Anonymus szobor a Margitszigeten.
26/29 anonim válasza:
#23 voltam:
@24: Ha egy csepp eszük van, akkor már mindent tudnak erről a politikusról, ha nincs, akkor nagy öngól lesz a Fidesznek, mivel az ellenzékiek és az ellenzéki sajtó nagyon hangoztatni fogja, hogy hol késik a nagy leleplezés, hogy miért nem történt semmi.
27/29 anonim válasza:
#15, #19-nek:
Én viszont korrektnek tartom, és jogosnak.
Nem gyávák. Amikor nyílvánosságra hoznak valamit akkor ne azzal foglalkozzon a jónép hogy KI mondja, hanem azzal, AMIT mond!
28/29 anonim válasza:
Ez elég gyenge sz@r lett. Lehet csak a mostani lehallgatási balhéről terelik a témát :D
29/29 anonim válasza:
Mivel a seggnyaló D. Dániel már odakommentelt a videó alá, teljesen egyértelmű, hogy ez egy szánalmas fideszes produktum. Az Anonymus ugyan miért fizetne motoros futárt ahelyett, hogy feltölti ezt a sz@rt a youtube-ra? Fideszesek, ti nem szerettek gondolkodni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!