A magyar jobboldaliakat zavarja ha "külföldről pénzelnek" bárkit itt, de még is Le Pen-t támogatják akit meg az Oroszok pénzeltek milliós hitellel. Ez nem zavarja őket? Vagy csak megint a kettős-mérce megy náluk?
Az emberek 99%-ára igaz a szólás, politikai beállítottságtól függetlenül hogy "más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem."
Mit csodálkozol még?
Mitől nemzeti?
Attól, hogy nem a bangladesi szírt, meg a ratyifelvonulást pénzelik, hanem a családokat. Tudom, ez nem túl trendi, dehát én már csak ilyen maradi vagyok, hogy gyereket szülök.
Próbálom nekik előteremteni, ami kell. Aki segít ebben, azt támogatom, a többi meg csináljon bulit az Oktogonon, ha nem tetszik a rendszer!
Csak plíz a bringámat ne piszkáljátok már! Azzal járok dolgozni!
Köszike!
"A magyar jobboldaliakat zavarja ha "külföldről pénzelnek" bárkit itt"
Ezt nem csak a magyar jobboldaliakat kellene, hogy zavarja.
"de még is Le Pen-t támogatják akit meg az Oroszok pénzeltek milliós hitellel."
Ez a franciák dolga, nem a mi a ügyünk.Attól, hogy idehaza valaki támogat egy francia politikust (szóban), az nem befolyásol olyan sok mindent..De ezeket úgy írod, mintha rajtad múlna a világ sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!