Az Anonymus Hungary hamarosan leleplez egy kettős ügynök politikust.szerinted ki lesz az?
Lehet hogy kamu, de lehet hogy nem. Az Anonymous nem szokott hatásvadász fogásokkal élni, tehát ha hétfőn borul a bili, akkor tényleg ők azok.
Bár furcsállom hogy belengettek több politikust is. Nem szoktak apránként adagolni.
Én a következőket tudom elképzelni:
- valaki, aki baloldali, de lefizetés ellenében hajlandó elárulni az elvtársait (szinte bármelyik összefogásos politikus előfordulhat, a pénz mindennél fontosabb jobb és baloldalon egyaránt). Itt mondjuk az ütne keményen, ha valamelyik miniszterelnök jelöltről derülne ki valami hasonló.
- valaki, aki fideszes, de lefizetés ellenében hajlandó átállni az összefogás oldalára egy kis pénzért (szinte bármelyik fideszes szóba jöhet azok közül, akik nem keresnek annyit mint a legtöbbet keresők).
- az összefogás oldalán áll, de évek óta fideszes, belülről kémkedik: bárkivel kapcsolatban eltudom képzelni, mármint Orbánon és a szűk körén kívül.
- a fidesz oldalán áll, de évek óta ellenzékinek adja ki magát, hogy belülről kémkedhessen és bomlaszthassa az összefogást: szintén bárkiről eltudom képzelni.
- már nem politikusok (Vona, Schiffer, Puzsér): bár ők jelenleg egyik oldalon sem állnak jelenleg, szóval ezt tartom a legkevésbé valószínűleg, főleg mivel az egyáltalán nem lesz nagy bumm, ha kiderül az egyikről-másikról, hogy mindkettőnek drukkolnak.
- Mi Hazánkos (vagy pl. Volner János) vezetők: akik azt mondják, hogy sem Orbán, sem Gyucsány, de eltudom képzelni, hogy egyikhez-másikhoz már hozzádörgölőztek, mondjuk az lenne a legerősebb, ha Toroczkairól derülne ki, hogy lelkes Gyurcsányhívő.
18 voltam:
Az egyértelmű, hogy valami nagyot akarnak robbantani, mivel kevesebb mint 10 perc alatt végigrohant a jobboldali médián, szóval valószínűnek tartom, hogy ami kiderül, az inkább az ellenzéknek lesz rossz, nem pedig a fidesznek.
Bármi is legyen, én nem tartom tisztességesnek, ha egy olyan ember akar lebuktatni másokat, aki álarc mögé rejtőzik, mivel túl gyáva ahhoz, hogy vállalja az arcát. Éppen emiatt nem tartottam tisztességesnek az Ördög Ügyvédjét sem, pedig Borkai megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!