Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen népszerűtlen társadalmi...

Milyen népszerűtlen társadalmi / politikai véleményetek van?

Figyelt kérdés

Mondok példát, hogy mikre gondolok:

-Énszerintem az élsport bőven túl van értékelve, mivel csak szórakoztatás. Az állami támogatása aránytalanul magas mondjuk a kultúrához képest.

-Az alkohol az egészségre igen ártalmas, súlyos függőséget okozó drog. A törvényhozásnak úgy is kellene kezelenie!

Na most az lenne a kérésem, hogy ne velem vitatkozzatok, ne egymással vitatkozzatok, hanem folytassátok a sort saját népszerűtlen véleményekkel! A hasznos válasz ez alatt a kérdés alatt az, ami a leginkább szembemegy az általános nézetekkel!

2021. júl. 7. 21:41
1 2
 11/19 anonim válasza:
23%
Nemzetallamok teljea elzarkozasa egymastol: zero kereskedelem zero kommunikacio. Nemzetallam 100%ban homogen vallasi kulturalis nyelvi borszin teruleten. Internet teljes eltorlese es a kereszteny vallas es a krisztusi elet raeroltetese diktatorikus eszlokkel a tarsadalomra. Az orszagot pedig nem a nep demokracia kent hanem orokletes uton egy dinasztia vezeti akik szent eletet elnek
2021. aug. 1. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem külön házakba, sőt városrészekbe kellene költöztetni a dohányzó embereket/családokat, hogy ahol nemdohányzók élnek, ott ne történhessen meg az, hogy szellőztetéskor kb. 5 másodperc alatt tele lesz a lakásod cigarettaszaggal, ami aztán 15 perc alatt sem szellőzik ki. Vagy a kiteregetett ruháid lesznek büdös bagószagúak, és moshatod újra őket.

Szerintem a nemdohányzók dohányfüstmentes környezethez való jogai előrébbvalók a bagózók dohányzáshoz való jogánál. (Mivel a dohányzás alapvetően káros.)

2021. aug. 15. 21:28
 13/19 anonim válasza:
miért kellet lepontozni a 11es válaszom?? ennél a kérdsénél van egyáltalán rossz válasz??
2021. aug. 16. 09:55
 14/19 A kérdező kommentje:

Ennél a kérdésnél nincs rossz válasz! Totál hülyeségnek tartom, amit írtál, de pont ilyen hülyeségekre voltam kíváncsi! Én felpontoztalak.

2021. aug. 16. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért van lepontozva, mert nem a véleményét írta, hanem egy kitalált maszlagot, amiről azt gondolta, poénos lesz.
2021. aug. 16. 21:49
 16/19 anonim válasza:
15ös te zsidó vagy?
2021. aug. 16. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem vagyok az. De akár lehetnék is, mit számít? Lehetnék akár taoista is, a válaszomnak semmilyen valláshoz nincs köze.

Ugyan hogy merült fel ez benned?

2021. aug. 17. 21:30
 18/19 anonim válasza:
Akkor biztos cigany
2021. aug. 17. 21:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Cigány sem vagyok. Mi a bajod? Nem értelek.
2021. aug. 17. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!