Milyen népszerűtlen társadalmi / politikai véleményetek van?
Mondok példát, hogy mikre gondolok:
-Énszerintem az élsport bőven túl van értékelve, mivel csak szórakoztatás. Az állami támogatása aránytalanul magas mondjuk a kultúrához képest.
-Az alkohol az egészségre igen ártalmas, súlyos függőséget okozó drog. A törvényhozásnak úgy is kellene kezelenie!
Na most az lenne a kérésem, hogy ne velem vitatkozzatok, ne egymással vitatkozzatok, hanem folytassátok a sort saját népszerűtlen véleményekkel! A hasznos válasz ez alatt a kérdés alatt az, ami a leginkább szembemegy az általános nézetekkel!
Szerintem külön házakba, sőt városrészekbe kellene költöztetni a dohányzó embereket/családokat, hogy ahol nemdohányzók élnek, ott ne történhessen meg az, hogy szellőztetéskor kb. 5 másodperc alatt tele lesz a lakásod cigarettaszaggal, ami aztán 15 perc alatt sem szellőzik ki. Vagy a kiteregetett ruháid lesznek büdös bagószagúak, és moshatod újra őket.
Szerintem a nemdohányzók dohányfüstmentes környezethez való jogai előrébbvalók a bagózók dohányzáshoz való jogánál. (Mivel a dohányzás alapvetően káros.)
Ennél a kérdésnél nincs rossz válasz! Totál hülyeségnek tartom, amit írtál, de pont ilyen hülyeségekre voltam kíváncsi! Én felpontoztalak.
Nem vagyok az. De akár lehetnék is, mit számít? Lehetnék akár taoista is, a válaszomnak semmilyen valláshoz nincs köze.
Ugyan hogy merült fel ez benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!