Szerintetek nem lenne jobb a világ politikailag, társadalmilag, ha sosem találják fel a közösségi médiát meg az okostelefonokat?
Tehát lenne internet, meg maguk a számítógépek is fejlődnének mindenféle Mátrix-szerű futurisztikus irányba, viszont sosem lesz MySpace, majd Facebook, és a társaik, a mobiltelefonok meg olyasmik maradnak, mint a Nokia 3210, meg a Siemens C45.
Szerintem jobb lett volna, mert a mai társadalomra, politikára nagyon negatívan hatnak ezek a technikák, és simán fejlődhettünk volna más irányba is, nem ez az egyetlen út volt.
Több ismerősömnek és nekem is egyre erősebb "korai 2000-es évek nosztalgiánk" van.
Nem az eszközzel van a baj hanem a kezelőjével.
Majd helyre áll ez is, ahogyan a mi gyerekkorunkban meg attól voltak kiakadva a szüleink, hogy annyi buli van, meg lehet menni külföldre, állandóan telefonálunk és nem lehet velünk beszélni, mert mindig a fejünkön van a fülhallgató és ordít benne a zene, elmegy tőle az eszünk.
Az ő gyerekkorukban meg a nagyszüleink voltak kiakadva, hogy a fiatalokat megrontja a sok mozifilm, a rádió, és bezzeg ha nem találták volna fel a lemezjátszót, akkor sokkal nyugodtabb lenne a világ.
#4 De, zavarja, pont erről szól a kérdése.
Mi lenne nagyobb tömegpusztító fegyver mint a közösségi média? :)
Én annak örültem volna, ha a 90-es években lett volna a mai technológia, mikor tizenéves voltam.
Irígylem a mai fiatalokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!