Miért van az, hogy egyből nemzet áruló vagyok, ha nem szeretem a focit?
Nem jövök lázba az EB-től, lesz*rom a magyar csapatot, meg persze az összes többit is, erre már nem is tartanak magyarnak...
De se az olimpia, se foci vb, semmi ilyesmi nem tud lázba hozni. Győztek a magyarok? Nem érdekel! Nem így élem meg a Nemzeti öntudatot
A stílusosoddal van a baj.
Kifejezhetnéd magad szebben is.
Ha így vergődsz máskor is, akkor ne csodálkozz, ha hülyének néznek.
Azzal, hogy "lesz@rod" magyar sikereket. Legyen az bármilyen siker. Nem túl hazafias.
Én nem szeretek az úszást. Nekem nem izgalmas, hogy 8-an úsznak egymással párhuzamosan, de mégis tudok örülni egy magyar sikernek.
Nem kell válogatott mezben szelfizned a facebookra. Csak elég egy kicsit örülni annak, hogy ha egy honfitársad sikeres.
Ha ezt nem érzed, hazaáruló nem leszel, de ne csodálkozz, ha csúnyán néznek rád, amikor a fenti stílusban kifejted a véleményed.
És? Nem baj, hogy nem szereted.. Csak miért kell hisztizni és ezt leírni?
Én a kézilabdát nem szeretem, pedig összességében az utóbbi időben kéziben sikeresebbek vagyunk, mint fociban. Ettől függetlenül örülök bármilyen kézis magyar sikernek, mert szorult belém ennyi közösségi érzés az országommal kapcsolatban, függetlenül attól, hogy nem nézek se kézit, se biciklizést, se agyaggalamb-lövészetet.
Na, ugye. Itt is nekem ugrotok.
Miert kellenne nekem megorulni egy teljesen lenyegtelen "sikertol"?
Hol erdekel engem, hogy Kovacs Jozsi vagy John Smith szankoja ert elobb a celba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!