Nektek mint mond a Nélküled című dal?
Figyelt kérdés
2020. márc. 26. 22:26
2/22 anonim válasza:
Nem az a trianonsipákolók "himnusza"? Akkor meg is van róla a véleményem...
3/22 anonim válasza:
Azt hogy nagyon jajdefidessásesses dal. Most ebbe kötöttünk bele. Najés? Lecsengett ez is nem?
4/22 anonim válasza:
Semmi.
Életemben egyszer sem hallgattam meg és nem jártam olyan rendezvényen sem, ahol játszották. Felőlem nevezhetik új himnusznak, nekem ettől ez még ugyanolyan ismeretlen és érdektelen dal marad.
5/22 anonim válasza:
"alkalmas arra, hogy kiszűrjem a körülöttem lévő fideszeseket. aki feláll erre a valamire, annak mondjuk úgy, hogy nem fogom a társaságát keresni :D"
te a milliárdosokat szereted akik az internacionálét éneklik könnybe lábadt szemmel
7/22 mindentudó99 válasza:
Szlovákiában szokták focimeccs előtt játszani. Nálunk egyszer volt rá példa. A liberális baloldal azóta se tudja feldolgozni és kiheverni a történteket . Nem csoda. Magyarságról nemzeti összetartozásról szól. Ugye az ilyen szavak hallatán egyébként is megborzongnak. A gyomruk is felfordul. Jobban szeretik az úttörődalokat. Mint a mókus fenn a fàn és hasonlók.
8/22 Alex Fly válasza:
Nekem speciel semmit. Miért?
9/22 anonim válasza:
Az hogy van ennél különb/magyarabb zene is,pl: kalmár Pál:szép vagy gyönyörű vagy Magyarország című dala.
10/22 A kérdező kommentje:
Nem baj, az ellenzék nem okozott csalódást ismét.😁
#Nélküled
2020. márc. 27. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!