Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a "Kína mánia" Orbán...

Mi ez a "Kína mánia" Orbán Viktornak és a pártjának?

Figyelt kérdés

Kínai vakcinával oltass ezerrel, mikor megjön a szállítmány kimegy pózolni vele.

FUDAN egyetem > Magyar diákváros.

Gondolom kap ezért egy kevés pénzt Kínától hogy ennyire pénzeli őket, hogy tonna számra veszi szinte tőlük a vakcinát + kínai hitelt vesz fel a magyar adófizetők pénzéből :D

Értem én hogy biztos megéri neki, de nekünk magyaroknak nem.

Meg miért nem beszélnek erről mások sehol sem jobban kivesézve a témát, hogy mi célja van Orbánnak azzal hogy kínával ennyire jóba akar lenni, hogy veszi tőle ezerrel a vakcinákat + hitelt vesz fel tőle, stb :D

Na meg már Kínai Vakcinához hasonló vakcinát akar elkezdeni gyártani itthon, mi mást, meglepő...

Bezzeg a Pfizert, amit világszerte mindenki erőszeretettel választ ha lehet választani, abból ő nagysága nem kér.

Biztos nem győzte meg őt hogy mennyien kimentek egyszerre az utcára, amikor bárkinek beadták a Pfizert azon az egy bizonyos napon :D

2021. jún. 17. 13:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Van különbség a gazdasági együttműködés és a seggnyalás közt
2021. jún. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!