Orbán Viktornak vagy Gyurcsány Ferencnek magasabb az EQ-ja?
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 20:44
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktornak magasabb az EQ-ja.
Gyurcsány Ferencnek magasabb az EQ-ja.
45 szavazat
1/11 anonim válasza:
Mind a kettő pszihopata, normális ember ezt nem csinálná.
3/11 anonim válasza:
#2 Google.
A kettő közül inkább Orbánnak szerintem, de egyikük sem dúskál benne igazán.
5/11 anonim válasza:
Azért aki erre Orbánnal válaszol, aki szívfájdalom nélkül küld haza a kórházból meghalni betegeket, vagy aki nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagy mindenkit, aki a társadalom perifériáira szorult... nos, aki őt választja, annak is komoly mentális problémái lehetnek.
6/11 A kérdező kommentje:
4-es Olvasd végig a kulcsszavakat!
2020. júl. 21. 21:27
7/11 anonim válasza:
1-es pedig jól mondja, mégis le van húzva. Isten barmai ez a magyar nép ebből is látszik. Hamarosan államcsőd, Orbán beint, Magyarországnak annyi. Majd hozzà adnak màs orszàghoz. Vagy fsz tudja mi lesz.
8/11 anonim válasza:
Én egyszer pár éve megállapítottam, hogy asszem, az a különbség a jobb -meg a bal oldal között; hogy a jobb oldalnak az a siker, ha úgymond 'szárnyal a gazdaság'; a baloldalnak meg az emberek jólléte számít. Szóval én a Ferencre kattintottam rá fölül, hogy őbenne talán gondolnék több empátiát.
9/11 anonim válasza:
8
Az érzelmi intelligencia nem egyenlő az empátiával, hanem annál sokkal több.
A " mérése" is problémás, mert elfogadja a teszt a hazugságot...(éjjel is,reggel, este is, sőt még nappal is)
Akinél Gyurcsány pózolása, majomkodása, sírása baleset bejelentésekor akár szóba is jön, annál valami baj van saját magánál, már bocsánat.
10/11 anonim válasza:
Egy elmebetegnek nem lehet valós EQ-t mérni!
Úgyhogy Orbán kiesett a "versenyből"!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!