Mi ez a "Kína mánia" Orbán Viktornak és a pártjának?
Kínai vakcinával oltass ezerrel, mikor megjön a szállítmány kimegy pózolni vele.
FUDAN egyetem > Magyar diákváros.
Gondolom kap ezért egy kevés pénzt Kínától hogy ennyire pénzeli őket, hogy tonna számra veszi szinte tőlük a vakcinát + kínai hitelt vesz fel a magyar adófizetők pénzéből :D
Értem én hogy biztos megéri neki, de nekünk magyaroknak nem.
Meg miért nem beszélnek erről mások sehol sem jobban kivesézve a témát, hogy mi célja van Orbánnak azzal hogy kínával ennyire jóba akar lenni, hogy veszi tőle ezerrel a vakcinákat + hitelt vesz fel tőle, stb :D
Na meg már Kínai Vakcinához hasonló vakcinát akar elkezdeni gyártani itthon, mi mást, meglepő...
Bezzeg a Pfizert, amit világszerte mindenki erőszeretettel választ ha lehet választani, abból ő nagysága nem kér.
Biztos nem győzte meg őt hogy mennyien kimentek egyszerre az utcára, amikor bárkinek beadták a Pfizert azon az egy bizonyos napon :D
Ne tereld el Orbán igazi arcáról a figyelmet, kérdező!
Orbán nem a Kínai Kommunista Pártot nevezte meg a fidesz testvérpártjának és nem a Maoizmus tagadására hirdetett zéró toleranciát.
Ellenségem (eu,usa) ellensége (kína,putyin) a barátom
Tudtad, hogy Gyurcsányék is barátkoztak Putyinnal? Még egy kutyust is adtak neki. Fogadok ezt nem is tudtad
6
MÁS a gazdasági együttműködés, és más a kulturális terjeszkedésnek való behódolás.
Olyan ez, mintha mert aranyos barátságból meghívjuk a pekingi operát egy VENDÉG előadásra az Operaházba. Remélem, ismeri mindenki a kínai "zenét", dodekafónia,fém csörgés-zörgés hangos zűrzavar, semmi rendszer Penderecki-Hindemith és a többi "modern", akik elől már minden értékes harmóniát elszereztek a klasszikusok.
A VENDÉGelőadás annyira tetszik a KÍNAIAKNAK, hogy az erősebb kutya zenél cím alatt már nem elég nekik a vendégség, hanem FÜGGETLEN KÍNAI operaházat akarnak Pesten.
És a karmesterük, Horváth Levente kijelenti, hogy ja,és mivel ekkora siker volt -a dodekafónia a pentaton országában-, hát majd odahatnak, hogy minden vidéki színházban legyen kínai operaelőadás. Amit természetesen kínai művészekkel, jelmezesekkel, jegyszedőkkel sőt 1/3 kínai nézővel fognak tartani.
Mi meg tapsolunk? Hogy is hívják ezt?
Látom pár agyhalott Fideszes is idetalált, a szokásos Gyurcsányra mutogatásukkal.
2, 3, 4, 6, 7 - nektek köszönöm a normálisabb válaszokat :)
Engem elszomorít hogy ennyire függő országban élünk. Függünk az EU-tól, most már Kínától akarunk, meg egyebek :D
Van benne valami abban a mondásban / szólásban, hogy Lengyel + Magyarország csak élősködik az EU-n.
De nem probléma, legalább a sok EU-s forrásból kiírt közbeszerzéseken egy úri ember meggazdagodik. :D A nyugdíjasok meg mutogathatnak Gyurcsányra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!