Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem teszik kötelezővé a...

Miért nem teszik kötelezővé a koronavírus elleni oltást?

Figyelt kérdés
Az angoloknál több mint 8000 ezer új esetet regisztráltak egy nap alatt annak ellenére, hogy 60% felett van a beoltottak száma. Nyilvánvaló, hogy a népesség minimum 90%-át be kellene oltani, máshogy nem lehet megfékezni a járványt.

2021. jún. 12. 13:15
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
64%
30. Nyilván érdekel hogy mennyi olyan ember van aki retteg meg félti az életét. Számomra ez vicces.
2021. jún. 12. 15:10
 32/57 anonim ***** válasza:
0%
31. jó, akkor ott van a sok hivatalos oldal, nézegesd. Továbbra se tudni, hogy miért kell ennyi hülyeséggel teleírogatni pl. a gyk-t ha ennyire nem érdekel a téma.
2021. jún. 12. 15:12
 33/57 anonim ***** válasza:
83%
Az oltottakat miért érdekli a nyájimmunitás meg ilyenek? Lassan már a csecsemőt is beoltják tehát aki nem akar oltani csak magát és oltatlan társait tudja maximum veszélyeztetni .
2021. jún. 12. 15:45
 34/57 anonim ***** válasza:
0%

"Lassan már a csecsemőt is beoltják" természtesen nem igaz.

"aki nem akar oltani csak magát és oltatlan társait tudja maximum veszélyeztetni" természtesen ez sem igaz.

Mutass már egyetlen olyan hiteles forrást (azaz nem valami megmondomatutit.hu vagy entudomazigazsagot.com félét), ahol azt állítják, hogy a beoltott nem betegedhet meg soha többé? És ha már úgyis mutatsz ilyet, akkor megmutathatnád azt is, hogy hol oltják be lassan a csecsemőket.

Kösszzz.

2021. jún. 12. 15:49
 35/57 anonim ***** válasza:
76%

Ne bántsátok a kérdezőt.

Sokan vagyunk így... Tegyék kötelezővé! ÉS akkor azt mondom, hogy: lelkük rajta! Azonnal regisztrálok és oltatok! Ötöt is!

De amíg nem kötelező, addig ha valami bajom lesz, az állambácsi és az oltásra rábeszélő ismerőseim széttárnák a kezüket, vonogatnák a vállukat, vagy csak simán pókerarccal hallgatnánk végig.

Volt ilyen ismerősön nemrég, akinek egy másik ismerősöm esetét mondtam el, aki egy hónappal az első kínai után lett olyan beteg, hogy majdnem nagy baj lett... Erre annyit vet oda, hogy "mert már benne volt a vírus!"

Ilyen horderejű dolgokat ilyen cinikus, röpke, flegma mondattal el lehet intézni? Akkor egyelőre inkább kihagyom a bulit, amíg nem kötelező!

A gyerekkori oltásaink kötelezőek. Legyen ez is kötelező! Mire vár az állam?

2021. jún. 12. 16:01
 36/57 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és nem a mikrochip, meg más baromságok miatt nem oltatom magam, hanem az esetleges hosszú távú hatások miatt.
2021. jún. 12. 16:03
 37/57 anonim ***** válasza:
38%
...mert ha csak mikrochipet ültetnének belém ezzel az oltással, akkor nem is foglalkoznék vele. Úgysem tervezek bűnözni.
2021. jún. 12. 16:05
 38/57 anonim ***** válasza:
15%

35. szóval az a baj, hogy nem kötelező? Dehát pont azon nyavalyognak egyesek, hogy diszkrimáció meg hogy a vakcinával céljuk van egyeseknek. Mi lenne ha kötelező lenne! Akkor lenne ám nagy szájuk a konteósoknak. Hogy az állam elnyomja őket meg kényszeríti, kötelezi őket, miközben ők nem akarják.

Az a vicces, hogy azok , akik itt nyafognak felpontozták a hozzászólásodat, tehát egyszer leírják, hogy ők nem oltatják be magukat, mert félnek a hosszútávú hatástól, vagy csak - állítólag - nem érdekli őket, de a lényeg, hogy nem akarják magulat beoltatni, de az meg tetszene nekik, ha kötelező lenne. :DD

Látszik az értelmi szintjük...

2021. jún. 12. 17:21
 39/57 anonim ***** válasza:
19%

" a zsarolas attol meg zsarolas marad, amit csak egy szolgalelek tekint valasztasi lehetosegnek"

Aham...én a múltkor azt mondtam egy haveromnak, inkább ne találkozzunk, amíg nem vagyunk beoltva. Akkor én megzsaroltam volna? Ő meg jó nagy szolgalélek volt, mert azt mondta oké...

2021. jún. 12. 21:10
 40/57 anonim ***** válasza:
76%
#39: Ha ertened azt, amit leirtam nem kerdeznel ilyen hulyeseget.
2021. jún. 12. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!