Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem teszik kötelezővé a...

Miért nem teszik kötelezővé a koronavírus elleni oltást?

Figyelt kérdés
Az angoloknál több mint 8000 ezer új esetet regisztráltak egy nap alatt annak ellenére, hogy 60% felett van a beoltottak száma. Nyilvánvaló, hogy a népesség minimum 90%-át be kellene oltani, máshogy nem lehet megfékezni a járványt.

2021. jún. 12. 13:15
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
12%

Magyarázza már el nekem legalább egy a sok oltástól félő közül, hogy mégis mi a cél az oltással? Már ha nem a mikrochipezés, követés, mert azt már hallottam. Lepontozták a legutóbbi ilyen kérdésemet, de választ nem adtak, pedig tényleg érdekel, hogy mi az a cél, amiről úgy túnik mindenki tud, csak én nem.

20. és most jobban érzi magát munkanélküliként? És ha nem talál munkát és hajléktalan lesz, akkor büszke lesz magára? Vagy ha elkapja a vírust és kórházba kerül, akkor is mondja majd, hogy milyen jó, kirúgtak és még meg is betegedtem?

2021. jún. 12. 14:37
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

21,

"és most jobban érzi magát munkanélküliként?"

Igen, talál olyan helyet ahol nem kell oltás. Én is így tettem volna a helyében.

"sok oltástól félő közül"

Biztosan nehéz lehet felfogni hogy az oltatlanok nem félnek az oltástól, simán csak nem érdekli őket ahogyan a vírus sem. Régen nem foglalkoznak már ezzel.

2021. jún. 12. 14:40
 23/57 anonim ***** válasza:
13%

Mi az, hogy "nem érdekli"? Ha nem érdekli, akkor miért írogat a gyk-ra az oltással kapcsolatos kérdésekhez?

És miért írják, hogy "cél" van az oltással? Mi ez a cél?

2021. jún. 12. 14:44
 24/57 anonim ***** válasza:
41%

Mert nevetünk a sok beoltott szenvedésén, leginkább ezért.

Nem tudom mi a célja, és az az igazság hogy nem is érdekel. Ha 5 év múlva sem lesz baja senkinek tőle, akkor sem fog kelleni.

2021. jún. 12. 14:47
 25/57 anonim ***** válasza:
16%

"szenvedésén" kik szenvednek? És úgy nem lehetne nevetni, hogy csak olvastok, de nem írtok? Semmi gond azzal ha nevetsz (bár nem tudni, hogy hol szenvednek a beoltottak, de mindegy is), de tök jó lenne ha nem írkálnátok hülyeségeket, pláne ha nem tudjátok még a saját hülyeségeteket se megindokolni (lásd a nagyokos, aki beírta, hogy "cél" van az oltással, de azt nem írja, hogy mi a cél és a többi hasonló értelmi szintű).

Szóval nevess, de legalább ne írj. A nevetéshez nem kell írni és terjeszteni a konteókat meg a többi hülyeséget.

2021. jún. 12. 14:52
 26/57 anonim ***** válasza:
72%

Én nem terjesztek semmit, a többivel meg nem foglalkozok, azt hisznek amit akarnak.

Nem ti siránkoztok hogy kevés a beoltott, miért nem oltatják magukat, mikor lesz már vége ennek, stb?

Az oltatlan meg pont nem foglalkozik ezzel, mert nekünk teljesen mindegy hogy mikor lesz vége, ha nem lesz vége, az is jó, mindegy.

2021. jún. 12. 14:55
 27/57 anonim ***** válasza:
16%

"Én nem terjesztek semmit" - aha, csak azt, hogy ha egy munkahelyen oltást kérnek, akkor jobb felmondani, hogy nevetségesek és szenvednek azok, akik beolttatják magukat, hogy a választási lehetőség az zsarolás, hogy alami hátsó szándék van az oltás mögött, hogy diszkrimináció és a többi... még jó, hogy nem terjesztetek semmit. Ezért van tele hülye oltásos "kérdéssel" a gyk.

"Nem ti siránkoztok hogy kevés a beoltott" Én aztán nem. Marhára nem érdekel ki oltatja be magát és ki nem.

Tök jó lenne, ha tényleg csak nevetgélnél azon akin akarsz és nem írnál hülyeséget.

2021. jún. 12. 15:01
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

"ha egy munkahelyen oltást kérnek, akkor jobb felmondani"

Ezt így gondolom, igen.

"nevetségesek és szenvednek azok, akik beolttatják magukat"

Ezt is.

Majd azt én eldöntöm hogy mit írok és hova, kedves 1 a 6 millió oltottból.

2021. jún. 12. 15:03
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
#20: En nem a donteset kritizalom, csak arra probaltam ramutatni, hogy ez nem tekintheto szabad dontesnek.
2021. jún. 12. 15:06
 30/57 anonim ***** válasza:
28%

28. tévedés, nem vagyok beoltva :)

Azt írsz, amit akarsz, csak akkor ne hazudj, hogy nem érdekel a vírus meg az oltás, hiszen nyilvánvaló, hogy nagyon is érdekel, ezért írogatod tele a gyk-t :)

2021. jún. 12. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!