Ki mit gondol a legújabb járványügyi intézkedésekről?
Ha kérhetem, csak olyanok válaszoljanak, akik érdemileg hozzá tudnak szólni, nem vagyok kíváncsi az összeesküvés elméletekre.
"A magán- és családi rendezvények 50 fő részvételével korlátozások nélkül megtarthatóak.
Lakodalom pedig akár 200 fővel is korlátozás nélkül megtartható."
Én ezt a két pontot tartom a legaggályosabbnak. Egy ilyen alkalommal esznek-isznak, megfogják a közös merőkanalat, kézzel törik a kenyeret, puszilkodnak.
A lakosság fele még mindig nincs beoltva egy oltással sem. Ha egy ilyen összejövetelen van egy terjesztő, akár több embert is meg tud fertőzni.
"Én ezt a két pontot tartom a legaggályosabbnak. Egy ilyen alkalommal esznek-isznak, megfogják a közös merőkanalat, kézzel törik a kenyeret, puszilkodnak."
Nem vagy köteles odamenni te kis málészájú.
#11 Igazad van. Azonban valamikor meg kell hozni ezt a döntést, nem élhetünk a végtelenségig úgy mintha ugyanakkora lenne a veszély mint 4 hónapja volt, mert már nem akkora.
Valószínűleg nőni fog a fertőzések száma és akkor ezen az úton fogjuk elérni a lakosság immunizálódását, ha már beoltatni nem hajlandóak magukat az emberek. valahol meg kell húzni a határt és el kell fogadni hogy az emberek hoznak egy döntést, használják a védőoltás lehetőségét és megvédik vele magukat vagy sem. Most van az a pont amikor már mindenkinek lehetősége van a védőoltásra, innentől már legyen az egyén felelőssége is hogy védi-e magát vagy sem. Aki meg nem kaphatja meg a védőoltást vagy továbbra is veszélyes számára még beoltottan is, az szintén maga döntheti el hogy rést vesz-e ilyen rendezvényeken vagy sem.
Hiába nem vagy kiváncsi az összeesküvés elméletekre, azt hiszem az index hozott egy olyan cikket, amiben 9-et felsoroltak, ami igaznak bizonyult mára😃
Akkor, az ilyen marhák, pont azt mondták, amit most te😃
Hiába pontozzátok le😃, csak a fejetek dugjátok a homokba.
2 világ van, a tietek, meg a valóság. Az index 9-et szedett össze, amiről kiderült, hogy igaz, volt, ami nagyon durva, senki nem hitte el. Csak pár laposföldhívő, aztán közben igazuk volt. Azért ez durva, nem? Hogy mered biztosan állítani, hogy most nem szivatnak?
14#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!