Ki mit gondol a legújabb járványügyi intézkedésekről?
Ha kérhetem, csak olyanok válaszoljanak, akik érdemileg hozzá tudnak szólni, nem vagyok kíváncsi az összeesküvés elméletekre.
Szerintem ideje volt már, bennem egyetlen kérdés merült fel:
A diákigazolvány érvényessége akkor a kijárási tilalom feloldását követő 60 napig még érvényes marad?
"A diákigazolvány érvényessége akkor a kijárási tilalom feloldását követő 60 napig még érvényes marad?"
Én úgy tudom a veszhelyzet megszűnése utáni 60 napig. Ami egyelőre szeptember, de lehet később és előbb is. A kormányon múlik.
Mivel folyamatosan csökken az esetszám lazítások mellett is, indokoltnak tűnhet a további nyitás, hiszen ezt a szintet már tudja kezelni az egészségügy.
Ha jön negyedik hullám, reméljük nem bsszák el, mint a másodiknál vagy a harmadiknál és azonnal reagálnak, nem várják meg, amíg eldurvul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!