Miért nem szigorít a kormány a járványügyi intézkedéseken?
Miért nem szigorít a kormány a járványügyi intézkedéseken?
Akár 2 hét kijárási tilalommal.
Merkel szerint ez egy új
pandémia az új vírussal.
Bill Gates cégének modelljei alapján plusz 10 nap emelkedés lesz a járványgörbében a 2 heti becsléshez képest.
Orbán szerint az emberek már nem bírnának további szigorításokat.
Az egészségügyi ellátó rendszer még bírja, de vajon meddig? Tulléptük a "2/3-os kapacítást.
Az "Inasok" is besegítenek valamint lasssn önkéntesek is kelleni fognak.
PPT2 maszkhasználat? Több szabadnapos munkarend.
Kicsit belassítva a gazdaságot a rosszabb elkerülése végett.
Vagy ki kell szolgálnunk a multikat és a nyugati cégeknek a bedolgozást minden áron?
Ezekhez a gondolatokhoz jöhetnének a kommentek plusz saját gondolatotokkal is kiegészítve.
3: Utolsó, én vitatkozok veled, nekem úgy sikerült összeszednem a múlt héten, hogy az azt megelözö 3 hétben szó szerint senkivel sme érintkeztem, home-office
voltam, az egész mozgásom csak annyi volt, hogy elmentem maszkban az élelmiszertboltba meg vissza. Mégis sikerült elkapnom.... Ha a maszkiviselés és az egyéb korlátozások korlátoznáka vírus terjedését, akkor én nem kaphattam volna el.
Nekem ismerőseim:
1. munkahelyen kapta el, ahol ügyfelekkel foglalkoztak -végig fertőzte a családját
2. munkahelyen egy kollégától, aki enyhe tünetekkel bement dolgozni -többen elkapták
3. nem tartott be semmit, betegsége után egy héttel már ment külföldre nyaralni ("-Hogy csináltad? -Pénz kérdése az egész.")
4. bulizni járó fiatalok -többen is, az egyik nagyon súlyos
5. gyorsteszt pozitív, pcr negatív -valószínűleg tünetmentesen átesett rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!