További szigorítások kellenének,de sajnos az elégedetlenkedő hangos kisebbség miatt nem lehet.
2021. márc. 5. 03:22
3/45 anonim válasza:
Igen mert egy nem létező vírus ellen hoztak intézkedéseket
2021. márc. 5. 03:24
4/45 molnarmarcell21 válasza:
Mivel a járvány a jelenlegi korlátozások mellett is új erőre kapott, szükségesek voltak a további szigorítások. Hogy ennyi elég vagy sem, az majd kiderül.
2021. márc. 5. 05:13
5/45 Barnabas333 válasza:
Nem tudom hol kapott erőre amikor a mi 250fős fővárosi cégünk 90%a átesett rajta tavaly. Azóta senki nem az. Édesanyám éhenhal így, elsős autista gyerekem tuti nem tud otthonról tanulni, főleg, hogy csak a leckét küldik el...A két honvéd kórházban 33ember van lélegeztetőn és annak is a fele meg szokott gyógyulni. Fel vsn fújva az egész kíváncsi vagyok mi lenne ma egy pestis vagy spanyol nátha esetén...
2021. márc. 5. 05:42
6/45 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy pl egy Media Markt vagy Hervis miérz zár be. Miközben reggel mennek a gyárakba dolgozni az emberek a céges buszokkal, és úgy vannak tömve, hogy konkrétan kiesnek a buszból majdnem. Haverom reggel fel sem tudott szállni !!! annyira tele volt.
Ez oké nem?
De egy szaros papucsot nem mehetsz el venni.
2021. márc. 5. 08:27
7/45 anonim válasza:
Ne keress logikát!
Maradj otthon
Maszkot fel
Oltakozz mielőbb
És a lényeg:bólogass jó bari módra ezeknek🐑🐑
2021. márc. 5. 08:33
8/45 anonim válasza:
világjárvány van te kretén
2021. márc. 5. 09:19
9/45 anonim válasza:
A média bemondta, biztos igaz.. Szerintem most folyik az idomítás. Húzd meg, ereszd meg. Ha tényleg akkora világjárvány lenne, az elmúlt 1 év alatt már kihaltunk volna..
2021. márc. 5. 10:02
10/45 anonim válasza:
Ez nem más, mint egyszerű fegyelmezés. Mivel alacsonynak ítélik az oltási hajlandóságot, ezért most büntetnek. Mint a szülők a gyereket, aki nem fogadott szót.
"Nem akartok oltást? Na nesztek, akkor eredjetek befelé, szobafogság két hétig! Addig legalább gondolkozhattok a viselkedéseteken, büdös kölykök!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!