Szerintetek túlzóak a kormány járványügyi intézkedései?
igen a világjárványok alatt kihaltak az emberek..
2 A korlátozáűsok mellett hal meg ennyi ember. ha nem lennének sokkal magasabb lenne a szám nem jut el a tudatodig?
Téged pedig a hattalmas szakemberek akik hetente változtatják a nézeteiket és persze a te drága imádott kormányod😊😊
Ki beszél Gödényről?Ti folyamatosan.Biztos bejön nektek hogy ennyire emlegetitek👏👏👀👀
"Ez nem más, mint egyszerű fegyelmezés."
Mert különben a vírus, a megbetegedés, a 2.2% körüli halálozás, a hosszan visszamaradó súlyos szövődmények "fegyelmeznének", kicsit ellentmondást nem tűrőbben, ennél jóval nagyobb mértékben.
Lehet választani.
A vírus tanítson óvatosságra vagy azok akik ismerik az egyelőre egyetlennek tűnő jó megoldás módját a világon bárhol.
Hát ne haragudjatok, de amilyen démonian kommunikálnak a vírusról, az alapján Magyarország népességének már több tízezerrel kellett volna fogynia az elmúlt egy évben csak a vírus miatt.
Én nem tagadom a létezését. Elismerem, hogy súlyos is lehet, akár halálos is. De ez a vírusfóbia már egyszerűen nevetséges! Betegségek mindig is voltak és lesznek, nem tudjuk kikerülni őket.
Amúgy meg ennyi erővel tiltsák be a cukrot meg a dohányzást is, hiszen tüdőbajban és cukorbetegségben is bőven halnak meg!
De komolyan, úgy csináltok, minthogyha én nem is tudom... mintha százezrek halnának meg majd hetek alatt, hogyha végre visszakapnánk a normális életünket...
Apropó, képzeld, úgy féléve voltam egy társaságban, és véletlenül ittam valakinek a poharából, aki pár nappal később lebetegedett és pozitív Covid-tesztet csinált. Tehát nem elég, hogy egy társaságban tartózkodtunk, még ittam is utána.
Tudod mi történt velem?
SEMMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!