Ránk fogják kényszeríteni az évenkénti oltást?
Figyelt kérdés
Beoltattam magam, de azért évente nem szeretném.. Influenza ellen sem adatom be soha.
Csak én érzem úgy, hogy egyelőre nagyon arra tart a világ hogy évenként ismételni kell, és mindenhová igazolás?
2021. máj. 20. 23:02
21/30 anonim válasza:
járvány idején eleve tilos oltani.
Persze. Hepatitisnél is meg szoktuk várni az oltással, míg az egész falu f.sik, meggyógyul, utána oltunk.
22/30 anonim válasza:
10es, inkább teszt? Szó szerint orrba-szájba. Hetente dugdossák az orrodba a pálcikát?Egészségedre.
23/30 anonim válasza:
Én nem értem ezt a sok oltáshisztizős ratyit. Évente egy szuri olyan nagy dolog?
24/30 anonim válasza:
23, annak, aki ezen az értelmi szinten él, mint ők, nagy.
25/30 anonim válasza:
#24 Ez is hogy besértödött már, nekiáll puffogni a képzelt dolgairól. Azt hiszi nő vagyok, szerintem kever valakivel. :D
26/30 anonim válasza:
Mivel a vírus már szinte az egész Földön jelen van, és láthatólag szeret mutálódni, nehéz elhinni, hogy ne jusson majd el újabb mutáns Magyarországra, és azok tapasztalat szerint újabb járványhullámokat tudnak kiváltani.
Szóval szinte biztos, hogy ez a történet itt nem ért véget.
28/30 anonim válasza:
Azért oltottam magam hogy megkapjam a kártyát,de évente nem fogok.
29/30 JLCS válasza:
Lazán kapcsolódik a tárgyhoz: EÜ-ben dolgozom,de nem oltattam be magam-várok egy kicsit. Udvariasan előre engedek mindenkit,aki megy. Az SBO-ra kellett elmennem a minap,magas vérnyomás miatt. Vettek vért,előtte teszteltek is azonnal-persze negatív. A hipertónia alig érdekelte a derék doktorhauszt,aki a bunkóságot vette át a filmsztártól csupán,a Covid miatt csesztetett. Sajnos nem lett igaza,és ettől nem nyugodott meg. Szóval az antitest eredményem 221. 50 a minimum így kb négy és félszeres a hivatalos védettségem-belülről. Ami miatt ezt írom: Egy kolléga,aki szintén jár a kórház területén mindenfelé, oltáskételkedő, javaslatomra vérvizsgálatot kért. Neki az eredménye 0 antitest lett. Minimum elgondolkodtató. Ez nem közösségi vélemények posztolása-ez velem történt...
30/30 JLCS válasza:
Kedves 21 a hepatitis oltást is menetközben kísérletezték ki? Hátha jó lesz? Átlátszó csúsztatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!