Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ránk fogják kényszeríteni az...

Ránk fogják kényszeríteni az évenkénti oltást?

Figyelt kérdés

Beoltattam magam, de azért évente nem szeretném.. Influenza ellen sem adatom be soha.

Csak én érzem úgy, hogy egyelőre nagyon arra tart a világ hogy évenként ismételni kell, és mindenhová igazolás?

2021. máj. 20. 23:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#9, Bocsi, nem lógok folyton a gyakorin. Melyik országban élsz? Mert Magyarországon még a legutolsó mekiben is igazolvány kell..
2021. máj. 20. 23:29
 12/30 anonim ***** válasza:
43%
3-as vagyok. A mostani nagy oltakozást követően be lesz oltva a lakosság nagy része, és nem lesznek már akkora járványhullámok, amik indokolttá tennék, hogy erőlködjenek védettségi kártyákkal.
2021. máj. 20. 23:31
 13/30 A kérdező kommentje:

#12. Épp ma este mondta Rusvai hogy valószínűleg évente ismételni kell, a mutációk/csökkenő antitest szám miatt.

De minek? Egy alap oltásnak azt mondtam oké legyen, de innentől van immunrendszerem, oldja meg.

2021. máj. 20. 23:37
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

"Hát remélem nem lesz pofájuk még jövőre is fenntartani ezt a kártyás hülyeséget. "

El ne hidd már, hogy csak úgy az enyészetnek építenek egy vakcinagyárat.

2021. máj. 20. 23:39
 15/30 anonim ***** válasza:
74%

"Melyik országban élsz? Mert Magyarországon még a legutolsó mekiben is igazolvány kell.."

Az összes országban. Most Luxemburgban vagyok és Svédbe tartok.

2021. máj. 20. 23:40
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

"Épp ma este mondta Rusvai hogy valószínűleg évente ismételni kell, a mutációk/csökkenő antitest szám miatt."

Na látod...

2021. máj. 20. 23:41
 17/30 anonim ***** válasza:
33%
Jó utat
2021. máj. 20. 23:42
 18/30 anonim ***** válasza:
27%

"Ha azért oltatod be magad hogy ne fertőzd meg a családodat, akkor megint rosszul gondolod, mert aki oltakozott ugyanúgy továbbadhatja a vírust.

(pontozzatok le nyugodtan, de ez továbbra is egy emberkísérlet)."

Ismételd utánam: egy buta f.sz vagyok, aki hülyeségeket beszél.

[link]

[link]

2021. máj. 20. 23:56
 19/30 anonim ***** válasza:
82%
Ha a Táncsics Radikális Balpárt nyer akkor nem.
2021. máj. 21. 05:27
 20/30 anonim ***** válasza:
46%
Ha beoltattad magad akkor nem mindegy?ennyi eszed van és kész.egyébként azt hallani hogy kell a folyamatos védettséghez a fél-1 évenkénti oltás úgyhogy majd sorban állsz szépen, ahogy korábban is tetted.legfeljebb nyafogsz egy kicsit.
2021. máj. 21. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!