Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ránk fogják kényszeríteni az...

Ránk fogják kényszeríteni az évenkénti oltást?

Figyelt kérdés

Beoltattam magam, de azért évente nem szeretném.. Influenza ellen sem adatom be soha.

Csak én érzem úgy, hogy egyelőre nagyon arra tart a világ hogy évenként ismételni kell, és mindenhová igazolás?

2021. máj. 20. 23:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Rád.
2021. máj. 20. 23:06
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Rátok.
2021. máj. 20. 23:06
 3/30 anonim ***** válasza:
46%
Nem fogják.
2021. máj. 20. 23:09
 4/30 anonim ***** válasza:
36%
Ha egy világjárvány közepén sem kötelező az oltás, miért lenne az később? Akkor már saját felelősségedre lehetsz hülye.
2021. máj. 20. 23:12
 5/30 A kérdező kommentje:

#1,#2. Lázadni lehet, de milyen élet az ahol egy wellnessbe sem mehetsz be, vagy egy ebédre? Határ átlépésről ne is beszéljünk.

#3, Indok?

2021. máj. 20. 23:13
 6/30 A kérdező kommentje:
#4, Már hogyne lenne kötelező amikor alap szolgáltatásokhoz nincs jogod igazolvány nélkül. Hagyjuk az ilyesmit.
2021. máj. 20. 23:14
 7/30 anonim ***** válasza:
84%

"Ha egy világjárvány közepén sem kötelező az oltás, miért lenne az később?"

Nemtom az megvan-e, hogy járvány idején eleve tilos oltani. Ja nincs.

És az hogy meg lesz a nyájimmunitás 50-60-70-80% beoltottnál?

És az hogy hamarosan lerakják az oltóanyaggyár alapköveit?

Mindenkinek csak két oltás ugye? A biztonság kedvéért azért építsünk hozzá gyárat csilliárdokért, hátha 102 lesz belőle...

2021. máj. 20. 23:23
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem teljesen indokolatlan hogy 30 éves kor alatt el mennek beoltatni magukat a fiatalok. Én 22 éves vagyok, átestem a víruson oltatni 3 hónapig nem tudok, de most már nem is akarok. 80 éves mamámmal lakok egy háztartásban, ő szintén elkapta a vírust és 37°-os hőemelkedéssel átesett rajta, alapbetegsége annyi hogy demenciás.

A lényeg az hogy 5-en vagyunk egy háztartásban és hőemelkedésnél egyikünknél sem volt komolyabb tünet.

Munkahelyen meg ilyeneket hallok: "Jelentkeztem oltásra, mert kell a védettségi igazolvány, két hét múlva lesz egy buli és részt akarok venni rajta".

A hosszútávú következményekért senki nem fog felelősséget vállalni, sőt bizonyítani sem fogja tudni senki hogy az oltás következtében jött volna elő valami. Aki pedig átesett rajta, még ha újra el is kapja a szervezet már képes lesz az ellenanyag termelésre, tehát az aki átesett és az aki oltakozott semmi különbség nincs köztük.

Ha pedig még nem kaptad el és nem is oltottad be magad, de 30 év alatti vagy gondolkozz el hogy szükséged van-e rá egyáltalán...

Ha azért oltatod be magad hogy ne fertőzd meg a családodat, akkor megint rosszul gondolod, mert aki oltakozott ugyanúgy továbbadhatja a vírust.

(pontozzatok le nyugodtan, de ez továbbra is egy emberkísérlet).

2021. máj. 20. 23:25
 9/30 anonim ***** válasza:
62%

"Lázadni lehet, de milyen élet az ahol egy wellnessbe sem mehetsz be, vagy egy ebédre? Határ átlépésről ne is beszéljünk."

Mért ne mehetnék? Több kérdésben már leírtam, hogy sehol sem kérnek ilyet.

2021. máj. 20. 23:26
 10/30 anonim ***** válasza:
98%
Hát remélem nem lesz pofájuk még jövőre is fenntartani ezt a kártyás hülyeséget. Legalább negatív tesztet fogadnának el, mint minden normális országban. De ahhoz meg ingyenesnek kéne lennie, hogy értelme is legyen, azt meg leshetjük.
2021. máj. 20. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!