Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha csak a magyar bugyuta...

Ha csak a magyar bugyuta védettségi igazolvánnyal lehet ide-oda menni, mi lesz a külföldi turistákkal???

Figyelt kérdés

Én pl. külföldön élek és itt oltottak. Értem, én nem kapok igazolást és nem mehetek sehova Mo-n (erröl megvan a véleményem).

És a német párom Pesten, Balatonon? Neki sem lesz magyar igazolványa, mert nyilván nem Mo-n oltják.

Akkor most egy külföldi sem mehet sehova?

Vagy ö bemehet étterembe én meg nem??

2021. máj. 11. 10:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az Unioban valahol? Egyelore arrol lehet a legtobbet tudni. Eddig ugy nez ki, hogy lesz egy ilyen eu-s green pass-nak nevezett (valszeg) digitalis okmany, leghamarabb juniusban, ami tartalmazza az oltas tipusat/idopontjat, a fertozesen valo ateses idopontjat, vagy a negativ teszt(ek) idopontjat es azzal lehet utazni. A kulugyminiszter azt mondta, hogy itthon el fogjak fogadni, hogy mihez azt nem pontositotta, beutazashoz biztos. Azt is mondta, hogy a ketto (az eu-s es a magyar) mukodhet (egy ideig legalabbis) parhuzamosan is. Nem tartom valoszinunek, hogy aztan a kulfoldrol jovoket ne engedjek be sehova, hiszen annak semmi ertelme nem lenne. Ezzel inkabb a magyarokat akarja kenyszeriteni az oltasra.
2021. máj. 12. 21:18
 22/25 anonim ***** válasza:
21: Hollandia, de még magyar állampolgár vagyok.
2021. máj. 12. 22:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor eu-s igazolvanyt tudsz majd kerni.
2021. máj. 12. 22:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Az EU majd fordul valamerre a maga nehézkes módján, addig meg maradnak az államközi szerződések.

A németekkel még nincs, nem is nagyon lesz, ahogy ismerjük őket.

2021. máj. 16. 12:21
 25/25 anonim ***** válasza:

#12, "Számba kellett volna venni, " -már bevetted, ha jól értem.

De kell a pénzetek, ugyanúgy kell, mint a németeknek, meg a többinek a néhány milió kínai turista pénze.

Az meg erősebb szempont, mint az üres frázisok. Itt is ott is, hanem is érted, miért van ez így.

2021. máj. 16. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!