Ha csak a magyar bugyuta védettségi igazolvánnyal lehet ide-oda menni, mi lesz a külföldi turistákkal???
Én pl. külföldön élek és itt oltottak. Értem, én nem kapok igazolást és nem mehetek sehova Mo-n (erröl megvan a véleményem).
És a német párom Pesten, Balatonon? Neki sem lesz magyar igazolványa, mert nyilván nem Mo-n oltják.
Akkor most egy külföldi sem mehet sehova?
Vagy ö bemehet étterembe én meg nem??
Kettős állampolgár vagyok, M.O.-n többet tartózkodom, de úgy adódott a helyzet, hogy nem Magyarországon oltottak be. Én antigén tesztet csináltatok majd, mikor visszamegyek Magyarországra, 10k és arra is adnak védettségi igazolványt (ha persze az eredmény megfelelő lesz). Nem magyar állampolgárokkal nem tudom mi a helyzet.
forrás: [link]
("...vagy antigén gyorsteszt van nyilvántartva")
Addig, amíg az EU nem dönt a zöld kértyáról bilaterális egyezményekkel döntenek a különböző országok közötti elfogadásról.
Vagy a németekkel is lesz bilaterális megegyezés, vagy rövidesen megszületik végre az EU-s zöld-kátya.
Ebben az lesz igazan erdekes, hogy az EU-s igazolvany negativ teszttel is elerheto, mig a magyar nem. (Hungarikum🤣🤣🤣) Ezek szerint ket eset lehetseges (mai allas szerint):
1. A kulfoldi nem oltott turista bejohet az orszagba de nem mehet szinte sehova. Adodik a kerdes: mi a feneert jonne akkor ide?
2. A kulfoldi nem oltott turista a negativ teszttel szerzett igazolvannyal bemehet mondjuk egy rendezvenyre, mig a magyar nem oltott allampolgarok nem. Kulon szorakoztato musor lesz megnezni, ezt hogyan igazoljak majd a nagymagyar politikusok es szavazoik. Tudathasadas felsofokon.🤣🤣
Ami viszont jo hir: aki nem akkora nagymagyar, mehet negativ teszttel kulfoldre, ahol tamogathatja az ottani szolgaltatokat.🤣🤣
Off:
Olvasgatom a kommenteket, hát toxic ez a fórum, még szerencse, hogy jópár hozzászólást eltávolítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!