Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ugye milyen jó, hogy most már...

Ugye milyen jó, hogy most már az oltottak is útálják az oltatlanokat és visszont, és nem csak a jobb és baloldaliak közt van útálkozás?

Figyelt kérdés

Végre nem csak azért lehet útálni a másikat, mert ő másmilyen politikai nézetet vall, hanem azért is, mert ő oltott én meg nem, vagy én vagyok oltott és ő nem. Fantasztikus nézni, hogy mennyi gyűlölködő posztot lehet látni csak azért, mert az egyik ember oltáspárti másik meg nem akar oltakozni. Tökéletesen sikerült összeugrasztani az embereket, miközben akik csinálták jókat röhögnek a markukba és degeszre keresik magukat az egészen.

Ti is örültök, hogy végre szabadon lehet gyilkosnak nevezni a másikat, lehet útálkozni, kígyót, békát kiálltani rá, alpárijelzőkkel illetni csupán azért, mert más a véleménye a vírusról vagy az oltásról? Milyen jó, hogy most már végre van miért azokat is gyűlölni, akiknek eddig azonos volt a politikai nézetük.

Hát nem fantasztikus?

2021. ápr. 24. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%

Ez durva...

Feljelentés?

2021. ápr. 25. 15:37
 12/16 A kérdező kommentje:
#14: Neked látom komoly szövegértelmezési problémáid vannak.
2021. ápr. 25. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
20%

Most ki akarod magyarázni, emléksze mi volt:

"Aki ilyet javasol (értsd. mint a harmadik, hogy legyen kötelező az oltás) az fejbe kéne lőni. Ezt írtad, most ő azt javasolta, hogy legyen kötelező az oltás, tehát szerinted őt fejbe kéne lőni. Ennyi.

Mondjuk nem tudom mit strapálom magam, szerintem mindjárt repül a kérdésed az oldalról, de a válaszaid többsége innen az biztos.

2021. ápr. 25. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Ja pajti, csak azokat nem én írtam! 😉 Látom ez nem jut eszedbe.
2021. ápr. 25. 20:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Remélem jól felhúztad magad. Ugye milyen jó idegesnek lenni? Ennyire fáj, hogy valaki képes gondolkodni is és nem ért veled egyet?
2021. ápr. 25. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
20%
Itt csak te húztad föl magad...
2021. ápr. 25. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!