Ugye milyen jó, hogy most már az oltottak is útálják az oltatlanokat és visszont, és nem csak a jobb és baloldaliak közt van útálkozás?
Végre nem csak azért lehet útálni a másikat, mert ő másmilyen politikai nézetet vall, hanem azért is, mert ő oltott én meg nem, vagy én vagyok oltott és ő nem. Fantasztikus nézni, hogy mennyi gyűlölködő posztot lehet látni csak azért, mert az egyik ember oltáspárti másik meg nem akar oltakozni. Tökéletesen sikerült összeugrasztani az embereket, miközben akik csinálták jókat röhögnek a markukba és degeszre keresik magukat az egészen.
Ti is örültök, hogy végre szabadon lehet gyilkosnak nevezni a másikat, lehet útálkozni, kígyót, békát kiálltani rá, alpárijelzőkkel illetni csupán azért, mert más a véleménye a vírusról vagy az oltásról? Milyen jó, hogy most már végre van miért azokat is gyűlölni, akiknek eddig azonos volt a politikai nézetük.
Hát nem fantasztikus?
Most ki akarod magyarázni, emléksze mi volt:
"Aki ilyet javasol (értsd. mint a harmadik, hogy legyen kötelező az oltás) az fejbe kéne lőni. Ezt írtad, most ő azt javasolta, hogy legyen kötelező az oltás, tehát szerinted őt fejbe kéne lőni. Ennyi.
Mondjuk nem tudom mit strapálom magam, szerintem mindjárt repül a kérdésed az oldalról, de a válaszaid többsége innen az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!