Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 1818 telefonszám nem elérhető,...

1818 telefonszám nem elérhető, ügyfélkapum meg nincs. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hívom, de folyamatosan azt mondja hogy minden ügyfélszolgálatos foglalt. Mikor ezt írom, már 42. perce kihangosítva hívásban vagyok, továbbra sem kapcsoltak. Reggel sem vették fel, akkor 15 percet vártam. Ügyfélkapun időpontot nem enged foglalni, mert nincs fiókom és gépjármű ügyben(jármű átírás) anélkül nem tudok időpontot foglalni. Írtam emailt, csesznek válaszolni egyenlőre. Ez tényleg ilyen lehetetlen? Mit csináljak?? Már a tököm tele az egésszel
2021. ápr. 22. 21:45
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
DE ÁPRILIS 22-ÉN MIKOR A KÉRDÉST KIÍRTAM MÉG NEM LEHETETT TE GYÖK 😂😂😂😂😂istenem...
2021. jún. 1. 12:08
 22/22 Wicacica válasza:
Írj a mo.hu oldalra. Nekem is hasonló problémám volt. Egy hónap múlva írták hogy ezen az oldalon érdeklődjek.
2021. jún. 6. 06:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!