Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mire számítotok hol fog...

Mire számítotok hol fog megakadni az oltakozások száma?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor mindent a különböző oltottsági számokhoz köt, ami eléggé zsarolás szagú, de mindegy. Viszont véleményem szerint valahol egyszer csak megállunk, lesz vakcina de nem lesz rá jeletkező. Csak azt nem tudom megtippelni ez hány milliónál lesz vajon??
2021. ápr. 17. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2-es vagy a jövőt látta, vagy tud valamit előre.

Április 17,-én írta a választ, mai nap a kormányinfón, szinte szó szerint ezt mondta el a gulyás gergő.

2021. máj. 20. 16:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Tényleg, 2-es egy látnok lehet! :D
2021. máj. 20. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Ma ahogy néztem a gulyás gergő beszédét a tv-ben, még azt is hozzárakta, hogy ha a kormány szerint optimistán nézzük, akkor lesz 5 millió pár százezer,utána max egyéb megszorításokkal lehetne feljebb tornázni pár tízezres számmal, de ezt már a kormány sem fogja valószínűleg akarni.

Lehet hogy a 2-es, valami politikus, aki már előre tudott erről, és néha unalmában ide irogat.

2021. máj. 20. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
32%

Én az 5-ös vagyok, ha júliusra majd nekem lesz igazam, nekem is benyaltok? :DD

Mert a lelassulás abszolút előrelátható volt, a kommentje többi része viszont még nem valósult meg.

2021. máj. 20. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudtommal őszön megkezdődik az elhullás. Akkor sokaknak el fog menni a kedve.
2021. máj. 22. 00:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!