Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megérné most Grönlandra...

Megérné most Grönlandra költözni abban a reményben, hogy az USA-hoz csatolják?

Figyelt kérdés

Szóval kimenni Grönlandra, munkát vállalni, most, amíg Dánia része. Majd ha Trump alatt az USA megveszi, akkor szabadon tovább lehetne menni akár Montanába, akár New Yorkba. Ezzel "megkerülve" a híresen szigorú Amerikai bevándorlási rendszert.

Vagy ha az USA felpörgeti a nyersanyagok kitermelését, és Grönland meggazdagszik mint Alaszka, akkor akár ott is lehetne maradni.

tegnap 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Pont ezen gondolkoztam tegnap este en is
tegnap 20:59
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Danianak be kene telepitenie egymillio mexikoit, akkor vedve lenne Trumptol
tegnap 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően értem a (fél)poén kérdést, de azért na :D

Mindesetre, mégha tényleg békés úton belemennének a dánok és a grönlandiak az "adás-vételbe", akkor nyílván a derék zöldföldi dánok megkapnák az USA állampolgárságot, akik ott éltek. Ahhoz viszont, hogy te is megkaptad, elsőnek neked is kéne dán állampolgárság.

De azért hagyjuk meg ezt a kérdést a fantázia könyvünk egyik oldalának :)

tegnap 21:06
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Ja aztán headshotolnak a jenkik 🤣 Menj csak nyugodtan
tegnap 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják, attól hogy Grönlandon vagy turistaként, vagy munkavállalóként még nem leszel sem dán állampolgár, sem Grönlandi lakos. Szóval ha lesz "bolt" (de nem lesz) akkor sem válsz amerikai állampolgárrá, de még zöldkártyát sem kapsz, hanem egy átmeneti idő után hazaküldenek.
tegnap 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Én oda készülök..
tegnap 21:23
 7/13 A kérdező kommentje:
#2 mondjuk 1 millió Mexikói erősen felborítaná a népesség összetételét, tekintve, hogy jelenleg kevesebb mint 60 ezren élnek ott.
tegnap 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező! Grönlandnak nem kell meggazdagodnia, mert már most is az.

Másfelől: nagyon valószínűtlen, hogy Trumpli az USÁ-hoz csatolná. Csak a szokásos idióta szájkaratét művelte.

tegnap 21:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem része Dániának, a dán korona országa, mint Dánia és a Feröer is.

Nem része az EU-nak semm

tegnap 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha mind odamennénk, ki tudnánk harcolni egy Nagy-Magyarország alakú területet, Grönlandon, csak még egy népvándorlás, 1x már bejött 🙄.
tegnap 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!