Az oltásfanok szerint miért kell letagadni, ha valaki oltás után meghal?
Sokszor van ilyen kérdés, hogy hányat ismertél aki a vírusban meghalt, hányat aki az oltás után, stb.
Ha leírod az igazságot, egyből jönnek mint egy szekta, és megtorolják lepontozással.
Akkor is, ha leírod, hogy mondjuk volt pár tüdőembólia a cégednél, és nem volt összefüggés az oltással, akkor is nyomkodják szorgalmasan a pirosat, mintha ezzel meg nem történtté tennék a dolgokat.
Vagy nem értem a motivációt. Tilos róla beszélni? Vagy pénz kapnak azért ha elhallgattatnak valakit?
Hogy működik ez?
“ Ha nyílt lapokkal játszanának, akkor már régen kötelezővé kellett volna tenni az oltást! ”
Szerintem pont nem. Ha nyílt lapokkal játszanának (nem csak Magyarországra gondolok), akkor nem lenne szükség kötelezésre.
Amilyen agresszíven és gusztustalan módon folyik a propaganda, az emberek hitegetése, az váltja ki az ellenszelet.
Egyébként 31-es tényleg így van!
Azért állunk ellen, mert mindig riogatnak valamivel. Előtte a brüsszelezés, sorosozás, migráncsozás ment.
Mindig kell egy farkas nekik, akit ők kiálthatnak!
Egyébként pedig kötelezővé kellett volna tenni, mert léteznek kötelező oltások!
Léteznek. Évtizedes múlttal.
Most ha abba belegondolok, az mRNA-tól tartottam, azt mondtam az astra talán ok lenne. Most ha lett volna lehetőségem avval oltatni magam, és utána kezdik el nyomni a véralvadásos problémát, kicsit para lett volna.
33. a Pfizer is mRNS-es. Meg a Moderna is. Semmi összefüggés az mRNS technológia és a véralvadásos probléma között.
Minden oltásnak, gyógszernek, sőt vitaminnak, gyógynövénynek is van mellékhatása.
A kínai és orosz vakcináknak is van, csak azokat nem használják demokratikus országokban, ezért azokat nem hozzák nyilvánosságra.
“ Semmi összefüggés az mRNS technológia és a véralvadásos probléma között.”
Hol írtam ilyet? Olvasd el kérlek figyelmesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!