Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az oltásfanok szerint miért...

Az oltásfanok szerint miért kell letagadni, ha valaki oltás után meghal?

Figyelt kérdés

Sokszor van ilyen kérdés, hogy hányat ismertél aki a vírusban meghalt, hányat aki az oltás után, stb.

Ha leírod az igazságot, egyből jönnek mint egy szekta, és megtorolják lepontozással.

Akkor is, ha leírod, hogy mondjuk volt pár tüdőembólia a cégednél, és nem volt összefüggés az oltással, akkor is nyomkodják szorgalmasan a pirosat, mintha ezzel meg nem történtté tennék a dolgokat.

Vagy nem értem a motivációt. Tilos róla beszélni? Vagy pénz kapnak azért ha elhallgattatnak valakit?

Hogy működik ez?

2021. ápr. 17. 14:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
27%

19. te írsz elhallgatásról meg hogy miért kell letagadni azt, ha valaki oltás után meghal. Tehát te valahogyan mégis tudsz egy rakás emberről, aki oltás után meghalt és letagadják, hogy köze van az oltáshoz, miközben szerinted köze van, mert te "tapasztaltad". Elég nagy baj, ha már te se tudod követni, hogy miket írsz.

"Képzeld, léteznek olyan cégek is..." Képzelem, hogy mennyien halhattak meg annál a cégnél, hogy te következtetséseket vonsz le abból... Te nem 1 esetről írogatsz.

De úgy látom már mindenki megunta amiket írogatsz, úgyhogy én is magadra hagylak az összeeskövés elméleteddel.

2021. ápr. 17. 18:11
 22/37 A kérdező kommentje:

Nézd 21, csak kibújt a szög a zsákból. Folyamatosan ki akarod forgatni amit írtam, de tudatosan úgy fogalmaztam, hogy “újságírói” cinizmussal sem lehet kiforgatni, ezért mindig is le fogsz pattanni.

Nem elhallgatás volt, hanem elhallgattatás. Egy szótaggal több. Konkrétan az olyanokra gondolok mint te. Lepontoznak azért a hozzászólásért, mert le merészeltem írni valahol hogy a cégnél 3-an meghaltak 4 tüdőembóliából a környéken oltás után, de azt mondták nincs összefüggés. Azt már maximum te képzeled be, hogy szerintem van. De ezt hadd tudjam jobban én, nem kell a számba adni a gondoltaimat.

Egyébként még mindig nem tudtad azt idézni, hogy szerintem lenne összefüggés.

Azt sem írtam, hogy következtetéseket vonnék le.

A kérdés még mindig arról szól, hogy miért nyomkodják a pirosat az elvtársaid, amikor semmi olyan nincs a válaszban, ami szubjektív lenne, és nem valós.

De sokat segített a válaszod, mert le tudtam szűkíteni a kört 2 lehetőségre:

1. Nem értik a választ, nyelvi vagy akármilyen hiányosságok miatt

2. Egyszerűen nem fér bele a világnézetükbe az, hogy valaki meghalhat oltás után, még úgy sem, ha nincs összefüggés, és aki ilyet le mer írni, azt meg kell torolni. Talán a reality show-k hatása, ezt nem tudom.

2021. ápr. 17. 18:57
 23/37 anonim ***** válasza:
36%

Azt honnan tudjuk, hogy az oltásba hal bele valaki? Hogyan bizonyítod, hogy az oltás és a halál között közvetlen okozati kapcsolat áll fenn.

Az egyik rokonom az oltás után halt meg, pár nappal később. Nem az oltás következtében, hanem más okból, 94 éves volt. Mégsem mossa senki össze az oltással, hülyeség is lenne.

Gondolom a ti fejetekben az van, hogy x eseményt y esemény követi, ezért y esemény okozója x esemény. Tipikus érvelési csapda.

2021. ápr. 20. 21:02
 24/37 A kérdező kommentje:

“ Gondolom a ti fejetekben az van, hogy x eseményt y esemény követi, ezért y esemény okozója x esemény. Tipikus érvelési csapda.”

Tipikus érvelési csapda, ha olyat emlegetsz, amit a partner nem mondott. Sehol sem mondtam, hogy ok-okozati összefüggés lenne, sőt az ellenkezőjét hangsúlyoztam.

Vagy nem olvastad el rendesen, vagy nálad is pont úgy hatott az agymosás, mint az előző haverodnál, és ilyenkor kattan a belső “parancs”, és nem tudsz elvonatkoztatni attól hogy van a “TI”, akik oltásellenesek, és támadni kell őket. Most már ha az orrod előtt oltatnám be magam, akkor is a szemedben oltásellenes lennék.

Ez van. Droidok vagytok.

2021. ápr. 20. 21:33
 25/37 A kérdező kommentje:

De azért köszönöm, tökéletesen demonstráltad a jelenséget amiről írtam.

Ezt írtam: “ Akkor is, ha leírod, hogy mondjuk volt pár tüdőembólia a cégednél, és nem volt összefüggés az oltással, ”

Ennyi. :)

2021. ápr. 20. 21:36
 26/37 anonim ***** válasza:
Ezek az agymosott birka virusrettegok csak a közmédiának hisznek. Több évtizede szivatja és hazudik a rendszer nekik de még mindig hisznek neki.Na ilyen egy tökéletesen programozott biorobot zombi
2021. ápr. 21. 01:04
 27/37 anonim ***** válasza:
De nem mindenki 94 éves, aki az oltás után meghalt...
2021. ápr. 21. 09:05
 28/37 A kérdező kommentje:

Nem is ez a vicc, hanem ha a villamos ütötte volna el oltásról hazafelé, azt is letagadnák, mert beléjük van kódolva, hogy oltás után nem halhat meg senki szerintük.

Itt is, számtalanszor elmondtam, hogy nincs összefüggés, de konokul próbálják belemagyarázni hogy “márpedig szerintem van”.

Ez a nyilvánvaló bizonyítéka, hogy agymosottakkal van dolgunk. Nem lehet mit tenni. Számukra 2 oldal létezik, ha valamiben eltérsz a beléjük ültetett mintától, akkor már a másik oldalhoz tartozol a szemükben, a “felelőtlen, retardált, tudatlan stb.” TI. Számukra a TI az ellenségkép, mint a kommunizmusban az imperialisták, a nemzetiszocializmusban pedig az izraeliták (mai nyelven).

2021. ápr. 21. 09:48
 29/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, már nem tudom kinek címzed a legutóbbi hozzászólásodat, de az agymosottsághoz csak annyit tegyünk már hozzá, hogy:

Szerinted mikor beszél a kormány nyílt lapokból?

Ha nyílt lapokkal játszanának, akkor már régen kötelezővé kellett volna tenni az oltást! ÉS akkor én is beoltatnám magam, mert így már valószínű, hogy nem lehet veszélyes.

2021. ápr. 21. 09:52
 30/37 anonim ***** válasza:
Minden zsarnok úgy tartja kezében az alárendeltjeit, hogy nem közöl információt, csak esetleg a legszükségesebbet, de még utóbbinál is előfordul, hogy kollégától hallod, hogy mit is kéne neked csinálnod (tehát mi lesz a feladatod...)
2021. ápr. 21. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!