Az oltásfanok szerint miért kell letagadni, ha valaki oltás után meghal?
Sokszor van ilyen kérdés, hogy hányat ismertél aki a vírusban meghalt, hányat aki az oltás után, stb.
Ha leírod az igazságot, egyből jönnek mint egy szekta, és megtorolják lepontozással.
Akkor is, ha leírod, hogy mondjuk volt pár tüdőembólia a cégednél, és nem volt összefüggés az oltással, akkor is nyomkodják szorgalmasan a pirosat, mintha ezzel meg nem történtté tennék a dolgokat.
Vagy nem értem a motivációt. Tilos róla beszélni? Vagy pénz kapnak azért ha elhallgattatnak valakit?
Hogy működik ez?
9
"660 ezer Pfizer okozott 134 halált"
Ilyet sehol nem ír a pdf-ed. Nem okozta, ennyien haltak meg oltás után. Lehet hogy még nem alakult ki a védelem, lehet hogy előtte is fertőzöttek voltak és 1 esetet leszámítva mind idő krónikus beteg volt. Egyedül az Astra Zeneca volt ami bizonyíthatóan egészséges emberek halálát okozta.
"Az itt kommentelők indoka érdekel, akik megpróbálnak még egy olyan hosszászólást is elnyomni, ahol az ember leírja hogy nincs összefüggés, de pl. igen is ismert párat aki meghalt."
Mert paráztatod, aki megkapta az oltást. A médiában is csak az az ismert személy kap hangot, aki oltásra buzdít, de tuti van minimum ezer ismert ember, akinek más a véleménye erről; tehát nem kerülhet a buzdítók csoportjába. 1000 oltottból meghal 10, és megmenekül 990 ember, az még mindig jobb, mint a bizonytalanság, nem tudja senki hogy hogyan bírkozik meg a szervezete ezzel a vírussal oltás nélkül. Szóval a titkolózás érthető valamilyen formában.
Ezek az oltás utáni halálozások. A 60 felettieket már idősként könyvelik el.
“ Jelentések a halálesetekről
Eddig 143 oltás utáni halálozási jelentést értékeltek. A legtöbb haláleset az idős idősek otthonában lakók körében történt, akiknek ápolásra volt szükségük, de a Norvég Gyógyszerügynökség öt bejelentést is kapott a 60 év alatti személyek halálozásáról. A múlt heti jelentés hat mellékhatásról számolt be, de azóta kiderült, az egyik halál egy olyan személyt érintett, akit nem oltottak be.
Jelentések 60 év alatti személyek haláláról
Számos országban nagyon ritka, de súlyos képről számoltak be a véralvadás, az alacsony vérlemezkeszám és a vérzés kombinációjával járó tünetekről, amelyek a Vaxzevria oltást követően 3-14 nappal az embereknél jelentkeztek (COVID-19 vakcina Astra Zeneca). 2021. április 13-án hat ilyen esetet jelentettek Norvégiában, amelyek közül négy halálos kimenetelű volt. A Norvég Gyógyszerügynökség és az EMA úgy véli, hogy valószínű kapcsolat van az oltással, de további kutatásokra van szükség annak tisztázására, hogy pontosan mi váltja ki ezt. A Vaxzevria alkalmazását 2021. március 11-én felfüggesztették, és a tünetek ezen sajátos kombinációjával a mai napig nem számoltak be további esetekről.
Az AstraZeneca COVID-19 vakcinával végzett vakcinázást követően egy halálesetről is beszámoltak egy korábbi állapot romlásával kapcsolatban. Az ok-okozati összefüggés ezekben az esetekben bizonytalan.
Jelentések az idős emberek haláláról
A beoltott idős idősek otthonában sokan nagyon gyengék vagy végérvényesen beteg betegek. Ezért várható, hogy a halálesetek időben bekapcsolódnak az oltásba, anélkül, hogy szükségszerűen okozati összefüggés lenne az oltással. Az idősekben bekövetkezett halálesetek sokaságáról szóló jelentések szerint nincs gyanú az oltással való kapcsolatról, és a teljesség kedvéért jelentik a halált. A Norvég Gyógyszerügynökség külső geriátriai szakemberek csoportját hozta létre, hogy megvizsgálja ezeket az eseteket annak érdekében, hogy jobb betekintést nyújtsunk az okozati összefüggésekbe.”
8# “ Kérdező akik a gyk-ra írnak, hogy mondjuk szerintük 1000 ember meghalt már Mo-n az oltástól, annak miért hiszel jobban,”
Itt az a probléma, hogy egyiket sem írtam.
1. Nem olvastam és elhittem, hanem én tapasztaltam és leírtam. Objektíven.
2. Hol írtam hogy az oltásban hal meg? Azt írtam, hogy utána halt meg, azt mondták nincs összefüggés.
Szándékosan akarod kiforgatni, vagy tényleg nem értetted?
Úgy általánosságban, Covidtól függetlenül a 2010-es és a mostani évtized legnagyobb problémája az, hogy az utolsó kocsmatöltelék kőművessegéddel is elhiteti a Facebook-algoritmus, hogy minden dilettáns, barom gondolata helyes, pontos, jó meglátás és csak azt erősítő tartalmat mutat neki.
A szaktudás tisztelete a béka segge alatt van, putris szakközepet végzett idióták érzik megsértve magukat, amikor egy PhD-s szakember olyat mer nyilatkozni, amivel ő személyesen nem ért egyet.
Egy Bertrand Russell idézet az, hogy "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel". Nincs emberi kapacitás arra, hogy minden kőművessel egyszemélyes megnyugtató beszélgetést tegyen egy szakember, pont a jó pillanatban, amikor a téma még új és képlékeny mindenki fejében. Tömeges tájékoztatásra van csak lehetőség, ami természeténél fogva nem ad teret a párbeszédre.
A másik az, hogy a buta ember felértékeli azoknak az információknak a fontosságát, amiről ő maga hall, amit ő szándékosan kutatott fel. És ennek a fonákja az, hogy szkeptikusan áll az olyan hírekhez, amik szembemennek az ő hitével. Mert ez hit, nem tudás.
Szóval amikor a bugrisok előjönnek az ötpercnyi facebookozáson alapuló szaktudásukkal, kár beléjük a fáradság, de kigúnyolni őket sokkal jobb szórakozás :)
Az oltásokról nem mondható 100%-os biztonsággal az, hogy nem okoznak halált, de guesswhat, a világ összes gyógyszerére igaz ugyanez. A mezei paracetamol szedésébe is bele lehet halni és bele is halnak emberek. Csak az nem hír, mert miért lenne?
Röviden: tudni kéne hol a helyed a világban.
16: “ akkor te honnan tudod, hogy volt összefüggés?”
Ezt megint csak nem írtam. Vagy ha igen idéznéd kérlek?
Nagyon nem megy ez a magyar neked.
“ mondjuk nem értem miért osztanák meg egy cég alkalmazottaival, hogy más alkalmazott miben halt/nem halt meg, senkinek semmi köze hozzá”
Képzeld, léteznek olyan cégek is, ahol a közvetlenebb kollégák ismerik egymás családját is és elmennek a kollégájuk temetésére.
Bármilyen meglepő, még német cégnél is volt hogy dolgoztam régen, és amikor újra feltűntem, meg akartam látogatni egy régi ismerőst, aki meghalt, csak nem tudtam. A daganat típusától, a visszaesésén keresztül mindent tudtak róla annak ellenére, hogy németeknél ez sokkal jobban magánügy mint magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!